Stevns
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 27. april 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 27. april 2018

DR1

01:15  

Wallander: Tyven
Wallander: Tyven Ystad er blevet ramt af en bølge af villaindbrud, og en gruppe naboer beslutter at danne et vagtværn. En nat fanger de en mistænkelig mand, som de mishandler voldsomt. Dagen efter bliver en polsk mand meldt savnet af sin hustru. Wallander begynder at grave i sagen. Den polske mand er sporløst forsvundet, men i hans mobiltelefon finder Wallander en række rædselsvækkende billeder af en død kvinde. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Karin: Stina Ekblad. Instruktion: Stephan Apelgren.

02:40  

Strømerne fra Liverpool (7:12)
Strømerne fra Liverpool (7:12) En meddeler hævder, at hendes ekskæreste har indrømmet, at han har myrdet en kvinde, der er meldt savnet. Men taler hun sandt, eller har hun fundet på historien for at skade sin eks? Makkerparret de Pauli og Callaghan er ikke enige om svaret.

03:30  

Bonderøven 2010 (15)
Bonderøven 2010 (15) Frank er vendt hjem fra Frankrig med rubinjetræer og hvidløg, der skal plantes ud. Kastaniegårdens kartofler skal hyppes, og både Johan og Theresa hjælper til. Og så har Frank fået en helt ny hest, som han forventer sig meget af. www.dr.dk/bonderoeven

03:55  

Kender du typen? 2012 (10)
Kender du typen? 2012 (10) I aften er Kender Du Typen? på besøg hos en kendt dansker, som har en container stående i forhaven, børster tænder 5 gange om dagen og ofte bærer kasket. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de skal gætte, hvem der bor med et Steinway-flygel i stuen og ansatte i kælderen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 16.05.12

04:20  

Hammerslag 2012 (3)
Hammerslag 2012 (3) Hammerslag er taget på landet - udenfor Holstebro. Der skal gættes pris på en nedlagt landejendom med masser af udbygninger, men ikke så meget jord. Derefter tager vi til idylliske Vester Husby, ved Vesterhavet, for at kigge på et nyere sommerhus med stråtag. Vi slutter i Viborg med en kæmpe liebhaverbolig. Sendt første gang 17.01.12

04:50  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit får Klaus Pedersen fra Aars Landboauktion problemer, da dyrlægen bliver væk. Liselotte Møller fra netauktionshuset Lauritz.com forsøger at få nogle eksklusive sølvbrocher med på auktion. Og Ole Mortensen har problemer med nerverne inden dagens auktion, og det går ud over maven. Sendt første gang 25.04.14

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Surt i Frilandshaven
Surt i Frilandshaven Jørgen Skouboe høster fra sit sure bed og sender grønt til Anne Hjernøes nordiske køkken, hvor hun serverer sursød syltede rabarber og havesyrepuré til kyllingen, der bliver grubestegt i jorden. I eksperimentariet får Jørgen mærkværdige planter - både nervøse og kødædende. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 24.06.07

05:50  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Maria Dalum tager på skrotpladsen på jagt efter genstande, hun kan give en ny funktion. På Nedbrydningspladsen i Skave finder Ole og Steen noget, der vækker gamle minder til live. Og Karin kaster sig ud i at bygge et orangeri af gamle vinduer med et brækket ben.

06:20  

Søren Ryge: Hudson og drengene.
Søren Ryge: Hudson og drengene. På en gård i Jylland er der 120 køer plus far og mor og tre drenge på 2, 4 og 6 år. Hver morgen malker moderen, og faderen fodrer. Og så er det Hudson, en nabo på 74 år og ungkarl, der tager sig af drengene. Han er den bedste barnepige, man nogen sinde har mødt. Sendt første gang 27.05.09

06:45  

Camillas Have 2007
Camillas Have 2007

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Panik før lukketid
Panik før lukketid

08:40  

Madmagasinet: Hurtig mad
Madmagasinet: Hurtig mad Madmagasinet handler denne gang om aftensmad, når det skal gå stærkt. Tina Müller ser nærmere på de populære færdigretter, og hvad der findes af alternativer. Og så udfordrer hun en familie til at forsøge sig med "food prepping", hvor aftensmaden til en hel uge bliver lavet på én enkelt dag. I køkkenet er Adam Aamann i kamp mod tiden, når han skal overbevise sin travle gæst om, at man sagtens kan lave sund og lækker aftensmad fra bunden af på blot 20-30 minutter.

DR2

01:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:30  

American History X
American History X Derek Vinyard er frontfigur i Los Angeles' nazistiske undergrundsmiljø og forgudes af sin lillebror Danny. Da Derek får tre års fængsel for at have dræbt to sorte, er han i sin brors øjne en helt. Men fængslet forandrer Derek. Da han kommer ud igen, og nazisterne byder ham velkommen som en førerskikkelse, har han ingen ide om, hvordan han skal hjælpe sin bror og sig selv ud af miljøet. Derek Vinyard: Edward Norton. Danny Vinyard: Edward Furlong. Doris Vinyard: Beverly D'Angelo. Instruktion: Tony Kaye.

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:15  

Videnskab: CT-scanner i ambulancer (6:7)
Videnskab: CT-scanner i ambulancer (6:7) En ambulance med indbygget CT-scanner kan betyde liv eller død for patienter. Hver dag rammes 40 mennesker af slagtilfælde, og en tidlig diagnose og behandling kan redde hjerneceller og efterfølgende give patienterne et bedre liv. Udstyr, der kan revolutionere behandlingen på stedet, findes.Dette populærvidenskabelige program ser på hvad der kan opnås af resultater. Nordvision fra Norge.

07:45  

Videnskab: Den intelligente fremtid (7:7)
Videnskab: Den intelligente fremtid (7:7) Fremtiden er intelligent: Intelligente huse, intelligente trafiksystemer, intelligente byer, alt kommer til at revolutionere vores liv i de kommende år. Bagsiden er - måske - at når alt er koblet til internettet, kan alt også overvåges. Ønsker vi det? Kan vi undgå det? Det populærvidenskabelige program dykker ned i problematikken. Nordvision fra Norge.

08:15  

Når livet vender (7:8) - den ufattelige virkelighed
Når livet vender (7:8) - den ufattelige virkelighed Den dag en kvinde slog Emma Jangestig to børn ihjel med en hammer, blev Emma hovedperson i en af de mest omtalte og tragiske sager, der har været i svensk kriminalhistorie. Børnene var bare et og tre år gamle, da de blev myrdet. Emma selv lå i koma i ti dage, inden hun vågnede op til den virkelighed, der var umulig at fatte. Sorgen og krisen kom ikke med det samme, den kom langt senere og fra en uventet kant. Emma har om nogen mærket livet, præcis der hvor det gør allermest ondt, alligevel har hun med sin samlever og deres to fælles børn fået skabt et godt, nyt, men for altid anderledes liv. Nordvision fra Sverige.

08:45  

Når livet vender (8:8) - det skrøbelige liv
Når livet vender (8:8) - det skrøbelige liv Berete Rubin blev udsat for et voldsomt overfald på sit arbejde, og kun ved et mirakel undgik hun døden. Berete arbejdede på et bosted for unge psykisk syge, og her overfaldt en beboer hende med to store køkkenknive. Berete overlevede, og på trods af en meget svær tid efter dette mordforsøg bestemte hun sig for at det, der var sket, ikke skulle ødelægge resten af hendes liv. Det er det i dag lykkedes hende at finde tilbage til glæden ved livet, og har hun fået skabt sig en god og ny, men for altid forandret tilværelse. Nordvision fra Sverige.

DR3

01:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:15  

På opdagelse i verdensrummet
På opdagelse i verdensrummet Er vi alene i universet? Kig med, når en række førende videnskabsfolk forsøger at komme svaret nærmere.

03:00  

Sex på recept II (5:6)
Sex på recept II (5:6) I dette afsnit møder vi den transkønnede Eva, som er i hormonbehandling og ønsker en bundoperation. Vi er med når Rune til sin første samtale fortæller om hans problem med for tidlig udløsning. Og vi møder Nanna, der er i samtalebehandling, efter hun har været udsat for en voldtægt.

03:30  

Sex på recept II (6:6)
Sex på recept II (6:6) I sidste og sjette afsnit er vi med til gruppeterapi, hvor en række kvinder fortæller om deres oplevelser med den smertefulde sygdom lichen. Der udveksles gode råd i forhold til, hvordan man opretholder intimitet med kæresten eller manden, hvis et samleje ikke længere er en mulighed. Vi er med den transkønnede Celina til en snak om, hvordan et kønsskifte vil påvirke hendes liv.

04:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:05  

Funny Girl
Funny Girl Som en anden grim ælling præsenterer den unge Fanny Brice sig for showverdenens konge, Florenz Ziegfeld. Hun drømmer om at blive Broadwaystjerne og får hjælp af spilleren Nick Arnstein, som hun forelsker sig i. Fanny Brice: Barbra Streisand. Nick Arnstein: Omar Sharif. Rose Brice: Kay Medford. Instruktion: William Wyler.

02:30  

Forbrydelsen II (8:10)
Forbrydelsen II (8:10) Raben har været på operationsbordet, men hans tilstand er stadig yderst kritisk, efter Strange så sig nødsaget til at skyde ham ned. Lund og Brix bliver nødt til at få noget mere information om Stranges fortid - og Brix tager en drastisk beslutning. Buchs kritik af forsvarsministeren for at tilbageholde oplysninger om civile drab i Afghanistan er blevet tilbagevist. Efter nye barske krav fra statsministeren, er Buch på nippet til at opgive - men det er Karina og Plough tilsyneladende ikke. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Lotte Andersen, Kurt Ravn, Carsten Bjørnlund, Finn Nielsen, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Merete Nørgaard, Jens Jacob Tychsen, Igor Radosavljevic, Pelle Koppel, Hanne Hedelund, Lotte Bergstrøm, Pernille Albæk Andersen, Rasmus Hammerich, Morten Eisner, Jon Lange, Tobias Krohn og Mette Walsted Vestergaard. Manuskript: Michael W. Horsten. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn."

03:30  

Forbrydelsen II (9:10)
Forbrydelsen II (9:10) Mens Lund og Strange forfølger nye spor i efterforskningen, må Brix og hans folk vende hver en sten på kasernen. På Christiansborg bliver vedtagelsen af regeringens terrorpakke udskudt, til alles overraskelse. Men Buch har endnu mere vidtrækkende planer, mens regeringskolleger har planer med ham - og så breder balladen sig over hele linjen. Raben er i bedring og igen i politiets søgelys. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Lotte Andersen, Kurt Ravn, Jens Jacob Tychsen, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Finn Nielsen, Julie Carlsen, Puk Scharbau, Rasmus Hammerich, Jan Elle, Pelle Koppel, Rolf Hansen, Mads Wille, Hayat Ullah Akhundzada, Thomas Voss, Morten Friis og Kai Selliken. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn."

04:30  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 21.08.00

04:55  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Johnny Reimar, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Lotte Reimar, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Mette Frobenius. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 28.08.00

05:25  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

05:55  

Opfinderen (4:7)
Opfinderen (4:7) Tusindkunstneren Erik Alfred Tesaker og hans familie drømmer om at lave deres husmandssted om et selvforsynende, mekanisk paradis. Det kommer til at handle om snurrige opfindelser, håndværk med stærke rødder i gamle traditioner og masser af genbrug. Der er mange ting at gå i gang med, og det helt store projekt er at bygge et drømmetårn på ladens tag - et sted, hvor blikket kan løfte sig op over hverdagen, et sted hvor man kan se både ud over vidderne og indad i sig selv. Foråret er kommet til Øystøl, og nu skal græsbakken forvandles til en stor køkkenhave. Grønsager og bærbuske skal i jorden, og måske bliver der plads til lidt mere eksotiske frugter? Erik Alfred får hjælp til arbejdet med familiens drømmetårn af en erfaren snedker, der har stor viden om håndværksmæssige traditioner. Nordvision fra Norge.

06:35  

Taxa (48:56)
Taxa (48:56) Finn får en underlig mistanke, da en pensionist har meget travlt med at komme afsted i hans taxa - han beslutter at blande sig, men situationen er ikke helt så simpel, som den ser ud til. Peter får alvorlige problemer, efter han har taget mod hjælp fra Herman, som strammer grebet. Mike får stof til eftertanke, da han får en ung læge op, som er gået amok på en operationstue, og Lotte beslutter at købe den nye lejlighed og tage værtshuset med i handlen, men så stikker nogen en kæp i hjulet. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Gyrd Løfqvist, Jane Jeppesen, Henrik Prip, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Max Hansen, Peder Wilhelm Jørgensen og Niels Bender. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:15  

Taxa (49:56)
Taxa (49:56) René lokker Andreas med som chauffør, da han får bestilling på en ret speciel polterabend, som kører helt af sporet. Birgit og Finn er ved at blive enige om at flytte sammen igen, da Finn bliver nødt til at fortælle noget, han har holdt skjult. Peter må mødes med Herman og gå med på en aftale, som vil underminere Krone-Taxa, som tak for hjælpen. Imens fejrer Lotte, sammen med de andre piger, overtagelsen af lejlighed og værtshus, uden de aner, hvem der står bag, at aftalen kom i hus. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Jesper Asholt, Torben Jensen, Nicolaj Kopernikus, Thomas Levin, Michael Asmussen, Laura Christensen og Vibeke Ankjær. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:55  

aHA!
aHA! Mød Jan Gintberg, Peter Aalbæk, Sascha Dupont og Trine Gregorius i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hu- kommelse fra året 1992. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

08:40  

Dagens Sang: Det er igen den fine, lyse nat
Dagens Sang: Det er igen den fine, lyse nat - sunget af et af DR's kor.

DR Ultra

05:55  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

06:15  

Junglebanden
Junglebanden

06:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Kæmpe Øje: Mørkets mester

06:50  

Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Danmarks største youtuber - Nomineret til Guldtuben (6:12)
Danmarks største youtuber - Nomineret til Guldtuben (6:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" er blevet nomineret til "Årets Rising Star" til GULDTUBEN. Han er helt oppe at køre over nomineringen og glemmer derfor alt om at han har en søn. Heller ikke forholdet til Maja går godt for Kasper, som frygter at hun kun vil se ham fordi han er søn af Youtube fænomenet "Bimsefar" Instruktør: Jacob Riising

07:20  

Thunderbirds (13)
Thunderbirds (13) Partikelpanik

07:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

08:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Driver Dave til vanvid

08:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (32)
Søpapegøjernes ø II (32)

05:20  

Søpapegøjernes ø II (33)
Søpapegøjernes ø II (33)

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Husk at se med om Kristian, og dagens hjælper Julie, kan fange skurken!

06:00  

Chuggington (1)
Chuggington (1)

06:10  

Morten Skildpadde (6)
Morten Skildpadde (6) Morten og mysteriet om bær-bussemanden

06:35  

Sikker & Søn II (15)
Sikker & Søn II (15) Sikker & Søn holder øje med fodgængerfeltet. De finder ud af, at fodgængerfeltet er det mest sikre sted at krydse en vej. Far finder sit gamle windsurfingudstyr frem, og de bruger sejlet til at lave store, hvide striber. Det er smart, at man kan se fodgængerfelter på lang afstand.

06:50  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Lys, kamera, lavine!

07:00  

Yakari III (22)
Yakari III (22)

07:15  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

07:30  

Albert
Albert Kalleby er verdens mindste og hyggeligste by, men da Albert bliver født er freden forbi. Han kommer for skade at vælte byens vartegn, statuen af ballonskipper Leopoldus, og kommer på kant med byens indbyggere i almindelighed. Det går imidlertid op for Albert at der er en større verden udenfor Kalleby, og han beslutter sig for at opsøge eventyret. Albert vil være ballonskipper, han vil gøre sin mor og far stolte og vende hjem til Kalleby i triumf. Baseret på "Albert" af Ole Lund Kirkegaard Stemmer: Alfred Larsen, Thomas Bo Larsen, Bodil Jørgensen, Kurt Ravn, Lars Ranthe m.fl. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Fotograf: Niels Grønlykke. Scenograf: Sten Mesterton. Musik: Bent Fabricius-Bjerre, Frans Bak. Produktion: M&M Productions i samarbejde med bl.a. DR.

08:45  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

 
DR1

09:10  

Rigtige Mænd - hvor svært kan det være? (1:3)
Rigtige Mænd - hvor svært kan det være? (1:3) For et par år siden blev nogle dovne håndværkere lokket med til et tv-eksperiment for at se, om de måske kunne blive bare en lille smule sundere. Men hvordan er det gået dem siden? Nu har sundhedsspirrevippen med de smarte tips inviteret alle gutterne på hyttetur til Norge for at finde ud af, hvad der har virket. Hvorfor det er så svært for nogle af de flotte dunke at holde snuden i det sunde spor? - og hvorfor Hammer har været hasteindlagt med udrykning?

09:40  

Downton Abbey III (2:10)
Downton Abbey III (2:10) Mary og Matthew vender hjem fra bryllupsrejse til et hus med en meget usikker fremtid. Robert har besluttet sig for at sætte Downton til salg. Men Mary er ikke parat til at give op så let. Hun rotter sig sammen med Violet i et forsøg på at lokke sin amerikanske mormor til at komme Downton til økonomisk undsætning. Robert: Hugh Bonneville. Violet: Maggie Smith. Martha: Shirley MacLaine.

10:30  

Antikkrejlerne (314)
Antikkrejlerne (314) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (315)
Antikkrejlerne (315) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Kaldet af Gud
Kaldet af Gud Den amerikanske tv-journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. På trods af alle skandaler vokser tilgangen til de katolske præsteseminarer for første gang i 25 år, måske på grund af pave Frans. Ling tager til den lille overvejende romersk-katolske by Fowler i Michigan for at undersøge, hvorfor så mange unge mænd netop her fra føler sig kaldet af Gud til præstegerningen og et liv i cølibat.

09:55  

Smag på New Jersey
Smag på New Jersey Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:35  

Kurs Australien - en reporter går ombord (3:5)
Kurs Australien - en reporter går ombord (3:5) Der blev vendt op og ned på alt, da seriens vært Anne Lundberg sammen med kokken German Zamudio påmønstrede det gigantiske skib Aniara i Auckland. Kursen var sat: Australien. I dag er Anne ude at svømme i det hajfyldte vand, og senere får hun og German i Sydneys smukke botaniske have en lektion i hvordan aboriginals laver mad. Tilbage på skibet skal der nu tilberedes mad til den forventningsfulde besætning. Nordvision fra Sverige.

11:05  

Kurs Australien - en reporter går ombord (4:5)
Kurs Australien - en reporter går ombord (4:5) Der blev vendt op og ned på alt, da seriens vært Anne Lundberg sammen med kokken German Zamudio påmønstrede det gigantiske skib Aniara i Auckland. Kursen var sat: Australien. I dag står der for Anne både delfiner og badminton på programmet, men German må i gang med sin afskedsmiddag, for turen er snart slut. Skibet må dog først sejle ind i det berygtede Bass-stræde på sin vej til Melbourne. Nordvision fra Sverige.

11:35  

Island på kryds - og tværs (5:6)
Island på kryds - og tværs (5:6) Andri og hans firbenede ven Tomas er på en sælsom rejse rundt på Island. De vil opleve landets mangfoldige natur, men først og fremmest vil de hilse på en masse forskellige mennesker rundt omkring i det smukke, barske land. På hver deres måde får de charmeret sig ind på livet af alle, de møder. I dag er vejret smukt, og Andri og Tomas skal spise frokost hos kokken Keli "Rock". Her bliver Andri tvunget til at filetere friskfangede fisk, men fiskestanken er så slem, at han med stor glæde dykker ned i et skønt svømmebassin. Nu skal det gå stærkt , for der er meget mere på dagens program. Nordvision fra Island.

DR3

10:40  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:20  

Terapitimen (8:8)
Terapitimen (8:8) Angst, ensomhed, træningsforstyrrelser, alkoholafhængighed, kronisk træthed og depression - otte unge dokumenterer deres psykiske udfordringer gennem personlige videodagbøger. De har mødt hinanden til gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og har alle et stærkt behov for at få hjælp til at skabe sig en lettere tilværelse. Psykolog Peder Kjøs og gruppen hjælper Trine med at turde være sig selv. Malin gør store fremskridt, og Kira, der lider af kronisk træthedssyndrom, kan mærke energien komme tilbage. Frederik har fundet frem til noget, der kunne være en løsning, og som han nu vil afprøve. I tre måneder har de otte unge gået i gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og sammen har de fundet veje, der kan ændre deres liv. Nordvision fra Norge.

11:55  

Sex på recept II (5:6)
Sex på recept II (5:6) I dette afsnit møder vi den transkønnede Eva, som er i hormonbehandling og ønsker en bundoperation. Vi er med når Rune til sin første samtale fortæller om hans problem med for tidlig udløsning. Og vi møder Nanna, der er i samtalebehandling, efter hun har været udsat for en voldtægt.

DR K

09:10  

Kongehuset indefra (2:7)
Kongehuset indefra (2:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Grækenland kommer på statsbesøg. Og Dronningen tager selv aktiv del i forberedelsen. Kronprinsparret er med for at lære - men kronprinsen har også tid til at hente sine to børn i børnehaven. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

09:40  

Kongehuset indefra (3:7)
Kongehuset indefra (3:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Der er minutiøse forberedelser til barnedåb i Møgeltønder. Men de kongelige skal også overdrage det nye selvstyre til Grønland - og forholde sig til en ophedet debat om en ny tronfølgelov. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 18.03.10

10:10  

Kongehuset indefra (4:7)
Kongehuset indefra (4:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Et landmandspar ved Lemvig gør sig klar til at møde Dronningen. Og på Christiansborg er der kunstnerbal, hvor 300 kendte danskere dinerer og danser lancier med de kongelige. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 25.03.10

10:40  

Kongehuset indefra (5:7)
Kongehuset indefra (5:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Kronprins Frederik gør klar til den store tur i mediemøllen, når han skal vælges til IOC. Og kronprinsesse Mary får klaret tankerne til sin næste tale under den daglige løbetur i slotsparken. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

11:10  

Kongehuset indefra (6:7)
Kongehuset indefra (6:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Der er statsbesøg i Vietnam - og for første gang deltager både regentparret og kronprinsparret. Og så vil Oprah Winfrey havde kronprinsesse Mary med i sit talkshow. Men kongehuset er lunken overfor idéen. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

11:40  

Kongehuset indefra (7:7)
Kongehuset indefra (7:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Danmarks mest berømte tale - Dronningens nytårstale - er flere måneder undervejs. Den bliver skrevet i hånden - og Dronningen insisterer på, at den skal afleveres direkte. Med eller uden fejl. Under nytårstaflet bliver kronprinsesse Mary slået af storheden - og må knibe sig selv i armen. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

DR Ultra

09:00  

Shrek 3
Shrek 3 Lige før Fionas far, Kong Harald, dør, fortæller han, at Shrek og Fiona skal overtage tronen. Shrek ønsker ikke at få det store ansvar, og kongen bruger sine sidste åndedrag på at fortælle dem, at der er en anden, som også er arving til tronen, hans nevø Arthur. Shrek, Den Bestøvlede Kat og Æslet tager ud for at finde ham. Imellem tiden har Prins Charming kaldt de onde skurke sammen, og de planlægger at overtage kongeriget og gøre Prins Charming til konge. De angriber slottet, og tager Fiona, dronningen, Tornerose og Snehvide til fange, fordi Rapunzel forråder dem til fordel for Prins Charming.

10:25  

Junglebanden
Junglebanden

10:35  

Junglebanden
Junglebanden

10:45  

NØRD - Kører galt i racerbil
NØRD - Kører galt i racerbil Nørderne møder Danmarks yngste Formel 4 racerkører og prøver en tur på Padborg Park for at finde ud af, hvem der er den hurtigste Nørd.

11:00  

NØRD - På helikoptermission
NØRD - På helikoptermission Nørderne er med forsvaret på helikopterøvelse og finder selv ud af, hvordan det er at flyve en helikopter i en helt ny simulator.

11:10  

Kolonien - Øen (1)
Kolonien - Øen (1) Viktoria, Albert, Nikalas, Carl og Milan mødes på havnen med de andre børn der skal med på kolonien. Allerede fra starten tegner dette til at blive en helt anderledes koloni da mystiske ting begynder at ske.

11:30  

Kolonien - Kraniet (2)
Kolonien - Kraniet (2) Stig er ikke kommet tilbage. Carl og Milan har overtaget styringen på kolonien. Viktoria, Albert og Niklas går ud for at lede efter Stig. Hos Sille finder Niklas et mærkeligt gammelt dyrekranie.

11:40  

Kolonien - Mobilen (3)
Kolonien - Mobilen (3) Viktoria vil ringe hjem, men koloniens telefon virker ikke. Hun stjæler Carls mobiltelefon og sammen med Albert og Niklas løber hun op i fyrtårnet for at ringe. Her opdager de at de ikke er alene på øen.

11:55  

Kolonien - Den sorte mand (4)
Kolonien - Den sorte mand (4) Carl og Milan tager Albert og Niklas med til købmanden hvor de tvinger dem til at stjæle mad til dem. Carl og Milan stikker af da de ser den høje sorte mand. Bagefter vil Carl banke Albert og Niklas, men Viktoria redder dem.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

09:10  

Kasper og Sofie II (3)
Kasper og Sofie II (3) En tryllekunstner på besøg i børnehaven. Kasper bliver fascineret af tricksene, og han vil gerne lære et selv. Men magiske tricks kræver masser af træning og tålmodighed. Vil det lykkes Kasper og Sofie at lære tricks, som de kan vise til deres familier?

09:25  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

09:40  

Kasper og Sofie II (5)
Kasper og Sofie II (5) Morfar, Esther og Siri tager Kasper og Sofie med i svømmehallen. Der skal Kasper og Sofie øver sig til svømmeprøven. Sofie har det sjovt med at sprøjte vand på Kasper, men han kan ikke lide at få vand i øjnene. Kasper er bange for at dykke ned under vandet. Vil han kunne klare kravene til svømmeprøve?

09:50  

Kasper og Sofie II (6)
Kasper og Sofie II (6) Maria ligger syg derhjemme, så Kasper og Sofie benytter lejligheden til lege sygeplejerske og læge. Forkølelser er temmelig smitsomme, og der går ikke lang tid før Frøken Kanin også bliver forkølet. Løveungen er bange for at blive smittet, men klarer at sætte frygten for bakterier til side for at kunne støtte hende.

10:05  

Kasper og Sofie II (7)
Kasper og Sofie II (7) Hjemme hos Kasper er der kaos over alt. Harald siger, at nok er nok: Lørdag er vaskedag! Kasper kan ikke lide, at de skal bruge en hel lørdag på at vaske. Sofie siger, at det kan være sjovt. Hun skal hjælpe dem. Kasper og Sofie får hjælp af Løveungen og Frøken Kanin, mens de konkurrerer om at blive først færdig med deres opgaver.

10:20  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

10:30  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

10:45  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

11:00  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

11:10  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

11:25  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

11:40  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

11:55  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

DR1

12:00  

Bonderøven 2010 (16)
Bonderøven 2010 (16) Franks nye hest skal spændes for vognen for første gang og ud at køre i det flotte efterårsvejr. Roerne er nu så store, at de kan raspes, og til det formål har Frank fremskaffet en gammeldags maskine, der bare virker. Årets æblehøst skal opbevares ordentligt, så Frank går i gang med at lave nye frugtkasser. www.dr.dk/bonderoeven

12:30  

Kender Du Typen? 2015 (15)
Kender Du Typen? 2015 (15) "Kender Du Typen?" er taget ud i sommerlandet, hvor en kendt dansker har indrettet sig i et sommerhus med værelse til svigermor og atelier til konen. Hvem er det, som er så vild med kvinderne i sit liv? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens udsendelse. Vært: Mads Steffensen

13:15  

Hun så et mord (150)
Hun så et mord (150) Et 20 år gammelt bankrøveri fører til mord, da den hovedmistænkte vender tilbage fra de døde. Jessica kaster sig over sagen, og der er ikke mangel på mistænkte.

14:00  

En morders hænder
En morders hænder Mesterdetektiven Sherlock Holmes må i aktion, da det lykkes hans ærkefjende professor Moriarty at undslippe galgen. Moriarty bortfører Holmes' bror, Mycroft, for at få fingrene i en vigtig efterretningshemmelighed. Og med dr. Watson ved sin side bliver Holmes blandet ind i en intrige, hvor ingen helt er den, han giver sig ud for at være. Sherlock Holmes: Edward Woodward. Dr. Watson: John Hillerman. Moriarty: Anthony Andrews. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

12:00  

Island på kryds - og tværs (6:6)
Island på kryds - og tværs (6:6) Andri og hans firbenede ven Tomas er på en sælsom rejse rundt på Island. De vil opleve landets mangfoldige natur, men først og fremmest vil de hilse på en masse forskellige mennesker rundt omkring i det smukke, barske land. På hver deres måde får de charmeret sig ind på livet af alle, de møder. I sidste episode i serien skal Andri og Tomas finde den blå lagune, de skal til Keflavik og ind i et meget specielt studio. Efter det interessante besøg skal de videre, for der er endnu en hel del på dagens program. Nordvision fra Island.

12:30  

Dage i haven (9:12)
Dage i haven (9:12) Pernilla Månsson Colt og gartner John Taylor tager i dag fat på at udvide den svenske "jungle" med en matrix-plantning. Det lyder mere avanceret end det er! Kokken Tareq Taylor indser, at også i en køkkenhave skal der gøres rent, men hvad er mere nærliggende for ham end at bruge det, han luger væk, i sin ret? Nordvision fra Sverige.

13:00  

Dage i haven (10:12)
Dage i haven (10:12) Pernilla Månsson Colt får i dag besøg af Gunnel Carlson, der ankommer med både mormor-stauder og hjælp til at lindre savnet efter Middelhavet. Pernilla skaber en urtehave og kokken Tareq Taylor har travlt med noget, der igen vækker længslen efter Italien. Nordvision fra Sverige.

13:30  

Katmai - Alaskas vilde halvø
Katmai - Alaskas vilde halvø Vest for Alaskas fastland ligger halvøen Katmai, der er så svært tilgængelig, at man kun kan komme til den fra luften eller havet. Det er et barsk landskab, hvor der er flere bjørne end mennesker, og hvor det årlige lakseæderi er et af de mest spektakulære syn i verden.

14:20  

Skyd uden varsel
Skyd uden varsel Dan Madigan og og Rocco Bonaro er kriminalbetjente i Spanish Harlem i New York. Deres metoder er barske, uortodokse og effektive. Men ikke mere effektive end at en ung, letpåklædt kvinde kan aflede deres opmærksomhed så længe, at hendes eftersøgte kæreste kan flygte. Makkerparrets umådelig retskafne chef, Russell, giver dem nøjagtig tre døgn til at finde ham igen - ellers! Madigan: Richard Widmark. Russell: Henry Fonda. Julia: Inger Stevens. Instruktion: Donald Siegel.

DR3

12:25  

Sex på recept II (6:6)
Sex på recept II (6:6) I sidste og sjette afsnit er vi med til gruppeterapi, hvor en række kvinder fortæller om deres oplevelser med den smertefulde sygdom lichen. Der udveksles gode råd i forhold til, hvordan man opretholder intimitet med kæresten eller manden, hvis et samleje ikke længere er en mulighed. Vi er med den transkønnede Celina til en snak om, hvordan et kønsskifte vil påvirke hendes liv.

12:55  

Mænd i krig mod kvinder
Mænd i krig mod kvinder Tv-værten Reggie Yates undersøger den moderne, britiske maskulinitet. Han møder vrede mænd, der mener, at feminismen er gået for vidt. Mænd der kæmper for mænds rettigheder, og andre, der tilbyder gode råd om, hvordan man får mere sex. Men han oplever også de mere mørke sider af denne vrede mod kvinder - fra mænd der chikanerer feminister på nettet til dem, der rådgiver om, hvordan man bedst klarer en kvinde, der siger nej!

13:40  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Tom Cruise holder friaften fra optagelserne til den nye 'Mission: Impossible'-film for at aflægge visit hos Graham Norton. På den røde sofa får Cruise selskab af sine kolleger Henry Cavill, Rebecca Ferguson og Simon Pegg, der også medvirker i filmen. Sidst i programmet optræder den engelske sangerinde Paloma Faith.

14:30  

Romaerne kommer (2:4)
Romaerne kommer (2:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suell og Ibis prøver at skrabe penge ind til deres tøjprojekt. Derfor tager de til Distortion for at sælge drinks og spille fodbold.

DR K

12:10  

Det danske Kongehus
Det danske Kongehus Det danske Kongehus - Fra Gorm den Gamle til Margrethe 2 I mere end 1000 år har 53 konger og dronninger stået i spidsen for Danmark. Men hvordan er det lykkedes Kongehuset, at overleve fra Gorm Den Gamle til Margrete den 2.? I den nye dokumentartfilm Det Danske Kongehus, ser vi nærmere på de afgørende øjeblikke i kongerigets historie - og undersøger, hvilke trusler der gennem tiden har udfordret kongemagten. Det er en fortælling om blåt blod, krig, kærlighed og magt. Det er 1000 år med monarki i Danmark.

13:10  

Gåden om Påskeøen
Gåden om Påskeøen De fleste vil genkende de karakteristiske statuer på Påskeøen. Men hvordan blev de flere tusinde gigantiske stenhoveder skabt, og ikke mindst hvorfor? Og hvorfor væltede øboerne dem allesammen - undtagen én?

14:00  

Gåden om USA's glemte pyramideby
Gåden om USA's glemte pyramideby For mere end 1.000 år siden byggede cahokia-folket, en højt udviklet civilisation i Nordamerika, en blomstrende storby, der på den tid var størrre end Paris, London og Rom. Denne mægtige civilisation opstod omkring år 900 og forsvandt mindre end 400 år efter. Ved hjælp af den nyeste teknologi har man opdaget, at der midt i byen lå en pyramide, som i størrelse kunne måle sig med de ægyptiske, og at dette højst sandsynlig var et tempel beregnet til gudsdyrkelse.

14:45  

Gåden om Dødehavsrullerne
Gåden om Dødehavsrullerne Arkæologen Danny Harman går i fodsporene på ekspeditionen i 1952, der i en hule nær oldtidsbyen Qumran ved bredden af Det Døde Hav, fandt de 2.000 år gamle skrøbelige dødehavsruller. En ekspert i oldhebraisk fortæller om teksten og afslører, at den oprindelige oversættelse måske ikke var helt fyldestgørende, og at teksten derfor stadig kan rumme overraskelser.

DR Ultra

12:00  

Kolonien - Båden (5)
Kolonien - Båden (5) Alle er vrede på Viktoria fordi hun har løjet om båden, men Milan finder en gammel jolle på land. Albert advare om at den vil synke, men Carl og Milan er ligeglade og sætter båden i vandet.

12:10  

Kolonien - Alene i skoven (6)
Kolonien - Alene i skoven (6) Viktoria, Albert og Niklas er flugt fra Carl og Milan, men må ikke komme ind hos Sille. De bygger et shelter ude i skoven. Albert laver ild og de ender med at overnatte i skoven.

12:20  

Kolonien - Skidenbær (7)
Kolonien - Skidenbær (7) Viktoria, Albert og Niklas vågner i skoven og er sultne. Niklas vil tilbage til lejrskolen, men det syntes de to andre er for farligt. I stedet går Viktoria og Albert ud for at finde bær. De finder en forladt bil, men må flygte da Carl og Milan kommer.

12:30  

Kolonien - Den mystiske mand (8)
Kolonien - Den mystiske mand (8) Sille vil have Viktoria og Albert til at hjælpe med at skaffe mad fra dyrene på gården. Viktoria vil hverken malke geden eller slagte hønen og så dukker Carl og Milan pludselig op.

12:40  

Kolonien - Alberts kniv (9)
Kolonien - Alberts kniv (9) Viktoria og Sille plukker hønen mens Albert og Niklas går ned til havnen for at dykke efter Alberts kniv. De tager stylterne med, men opdager for sent at Carl og Milan har opdaget hemmeligheden omkring den høje mand.

12:50  

Kolonien - Flugten (10)
Kolonien - Flugten (10) Carl og Milan har fundet ud af hvem den høje mand er og overrasker Sille i køkkenet. Viktoria og Albert vil redde hende, men heldigvis viser det sig at Niklas har en skummel plan.

13:00  

Kolonien - Fyrtårnet (11)
Kolonien - Fyrtårnet (11) Carl og Milan er flyttet ind på gården og nyder livet. Ude i skoven er Viktoria, Sille, Albert og Niklas sultne og vil gerne hjem. De kan bare ikke finde ud af hvordan, men så finder Albert på en plan hvor de skal bruge fyrtårnet.

13:15  

Star Wars: Yodas nye beretninger (1:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (1:4) Flugten fra Jeditemplet

13:35  

Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4) Jagten på holokronerne

14:00  

Star Wars: Yodas nye beretninger (3:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (3:4) Angrebet på Coruscant

14:20  

Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (4:4) Skywalkernes opgør

14:45  

Monica Chef - Livevideo (24)
Monica Chef - Livevideo (24)

DR Ramasjang

12:05  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

12:20  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

12:35  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

12:45  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

13:05  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

13:20  

Ninjago: De afdødes dag
Ninjago: De afdødes dag Det er "De dødes dag", en af ninjaernes foretrukne helligdage. Men da et dunkelt plot truer hele Ninjago-verdenen, må Cole og ninja-teamet kæmpe mod en hær af deres ærkefjender og den mystiske Mester Yang.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Fjernsyn for dig. Johannes begiver sig ud i verden med hele sin arv - 25 sølvmønter - og med drømmen om en smuk prinsesse. Uden han ved hvorfor, har han pludselig en rejsekammerat på turen - en mærkelig mand, der ved de underligste ting.

DR1

15:30  

Aloha
Aloha Forsvarsleverandøren Brian Gilcrest sendes til Hawaii for at forhandle en kontrakt på plads med de lokale. En opgave, der bliver ekstra kompliceret, da han løber ind i sin ekskæreste og samtidig begynder at falde for den hyperenergiske forbindelsesofficer Allison. Brian Gilcrest: Bradley Cooper. Allison Ng: Emma Stone. Tracy Woodside: Rachel McAdams. Carson Welch: Bill Murray. Instruktion: Cameron Crowe.

17:10  

Downton Abbey III (3:10)
Downton Abbey III (3:10) Forberedelserne til Ediths bryllup med sir Anthony Strallan er i fuld gang. Men vil det lykkes hende at overbevise sin familie om, at aldersforskellen ikke betyder noget? Robert og Cora har besluttet sig for at sælge Downton. Og Matthew er stadig ikke parat til at tage imod arven efter Lavinias far - selv om det kan redde Downton.

DR2

16:00  

DR2 Live: Enhedslistens landsmøde
DR2 Live: Enhedslistens landsmøde

DR3

15:00  

Maximillian (1:2)
Maximillian (1:2)

15:30  

The Wedding Singer
The Wedding Singer Året er 1985. Håret er højt, Madonna er hot, og Robbie Hart er et hit som professionel bryllupssanger og toastmaster - indtil han bliver brændt af til sit eget bryllup. Det sender Robbie ud på en gevaldig nedtur, der forvandler ham til en førsteklasses festdræber. Den søde servitrice Julia får ham dog til at live ham op igen, men Julia er desværre netop blevet forlovet med den usympatiske Glen. Robbie: Adam Sandler. Julia: Drew Barrymore. Holly: Christine Taylor. Instruktør: Frank Coraci.

17:30  

På opdagelse i verdensrummet
På opdagelse i verdensrummet Er vi alene i universet? Kig med, når en række førende videnskabsfolk forsøger at komme svaret nærmere.

DR K

15:30  

Gåden om Ramses 2.'s forsvundne hovedstad
Gåden om Ramses 2.'s forsvundne hovedstad Ramses 2. var en af den Ægyptiske oldtids største herskere. Hans regeringstid, som begyndte i 1279 f.v.t., var præget af stabilitet, militær succes og et byggeboom, der ikke var set siden, pyramiderne blev bygget tusind år før. Fpr ægyptologerne er den store gåde dog, hvor i alverden Ramses 2.'s store og smukke hovedstad Pi-Ramses, Ramses hus, er forsvundet hen!

16:15  

Gåden om Tutankhamons grav
Gåden om Tutankhamons grav I 1922 gjorde den engelske arkæolog, Howard Carter, det enestående fund af en uberørt kongegrav i Kongernes Dal i det sydlige Ægypten. Trods det righoldige fund var Tutankhamons grav atypisk på flere måder. Den var mindre end andre kongegrave og bar præg af at have været bygget i stor hast. Selve indretningen antyder, at der burde være et kammer mere. og arkæologer mener nu, at den unge Tutankhamon er blevet begravet i samme grav som sin svigermor, dronning Nefertiti.

17:00  

Gåden om den hellige gral
Gåden om den hellige gral I 2014 opdagede historikeren Margarita Torres to pergamentruller i et Ægyptisk bibliotek. Ifølge dokumenterne var 'Jesus kop' i år 1055 blevet ført fra Jerusalem til Spanien som en gave til kong Ferdinand 1. af Leon. Et udsmykket bæger, som har tilhørt kong Ferdinands datter, viser sig bag sin middelalderlige guldprydelse at være et simpelt bæger af onyx, og Torres hævder, at dette er det bæger, Jesus drak af.

17:45  

Gåden om Atlantis
Gåden om Atlantis Det sagnomspundne rige, der forsvandt under havet, hører til en af den antikke verdens største gåder. Platon har godt nok skrevet om Atlantis, men den almindelige mening har været, at det kun var en myte og en legende. Men kunne denne tabte civilisation have været virkelig? I årtier har arkæologer søgt efter vished, men så fandt man på den græske ø Santorini en hel by, der var blevet begravet efter et vulkanudbrud for 3.500 år siden. Kunne det være den forsvundne civilisation?

DR Ultra

15:05  

Braceface (11)
Braceface (11) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (20)
Freaktown (20) Inferno

15:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Skygge: Den sorte jaguar

16:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Junglebanden
Junglebanden

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:10  

Klassen - Hvem stinker? - del 2 (143)
Klassen - Hvem stinker? - del 2 (143) Britt afslører en historie fra sin og Josefines fortid, og Josefine fortryder sin opførsel.

17:25  

Klassen - Kampen om magten (144)
Klassen - Kampen om magten (144) Aida stiller op til elevrådet, men udfordres af Christoffer, der pludselig bliver interesseret i politik.

17:40  

Danmarks største youtuber - Nomineret til Guldtuben (6:12)
Danmarks største youtuber - Nomineret til Guldtuben (6:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" er blevet nomineret til "Årets Rising Star" til GULDTUBEN. Han er helt oppe at køre over nomineringen og glemmer derfor alt om at han har en søn. Heller ikke forholdet til Maja går godt for Kasper, som frygter at hun kun vil se ham fordi han er søn af Youtube fænomenet "Bimsefar" Instruktør: Jacob Riising

17:50  

Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12)
Danmarks største youtuber - Verdens værste fødselsdag (7:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper har fødselsdag, men det har hans far glemt alt om. Han foreslår derfor at de inviterer klassen til "pop up fødselsdag" samme eftermiddag. En ide som Kasper hurtigt fortryder da han opdager at "Bimsefar" kun er med for at få flere følgere og sponsoraftaler. Instruktør: Jacob Riising

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15) Forlystelsespark

15:05  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

15:15  

Morten Skildpadde (15)
Morten Skildpadde (15) Tag Henriette med

15:40  

Gurli Gris VI (22)
Gurli Gris VI (22) Bedste Kanin i rummet

15:50  

Chuggington (1)
Chuggington (1)

16:00  

Chuggington (2)
Chuggington (2)

16:10  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Kæledyrskonkurrencen

16:20  

Dora udforskeren (26)
Dora udforskeren (26)

16:45  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

17:00  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Dagens gæst er Sarah på 9 år, der ved en masse om stjerner, kometer og planeter.

17:01  

F for Får (13)
F for Får (13) Fårrygende animation fra Aardman

17:11  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Bruno vil være den første bjørn på månen, og måske dagens gæst, Sarah på 9 år, kan hjælpe ham?

17:12  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

17:21  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. I dag skal Bruno leger "Gæt et dyr" med Lille Nørderne, og Anders har dyret i sin lomme!

17:25  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:35  

Ramasjang Redder Bierne - Show 5
Ramasjang Redder Bierne - Show 5 I "Ramasjang redder bierne" har Kristian en mission sammen med Danmarks børn. I denne uge får han også hjælp af Rosa og Katrine. Målet er at plante så mange blomster som muligt for at redde bierne, og alle kan hjælpe. For at få flest muligt med på missionen viser Kristian, hvorfor vi skal hjælpe bierne, og hvordan man hjælper bedst. Til sidst afsløres det, hvor mange blomster børnene har plantet, og ugens RamasjangRedder kåres blandt alle de børn, der har sendt billeder og video ind.

17:55  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) På cykeltur

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit skal Klaus fra Aars Landboauktion have flere kvalitetskalve under hammeren, men priserne bliver ikke helt som forventet. Jan fra Svendborg Auktionerne afholder eftersyn, og der er især en ting, som han er meget spændt på. Og hos Liselotte fra Laurtiz.com skal der være auktion over fem eksklusive sølvbrocher. Sendt første gang 28.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på piverten, når Jacob Riising byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

DR2

18:00  

Midnight Run
Midnight Run Jack Walsh er en tidligere politimand, der skal bringe en svindler sikkert fra New York til Los Angeles. Det bliver en hæsblæsende tur, hvor de to mænd har både mafiaen og FBI i hælene, samtidig med at de må døje med hinandens selskab. Jack Walsh: Robert De Niro. Jonathan Mardukas: Charles Grodin. Alonzo Mosely: Yaphet Kotto. Instruktion: Martin Brest.

20:00  

Januar har to ansigter
Januar har to ansigter I Athen møder amerikanerne Chester og Colette MacFarland en ung landsmand, der lever af at fuppe turister. Rydal betages af det glamourøse, sofistikerede ægtepar - ikke mindst af den besnærende Colette. Men den charmerende Chester er ikke, hvad han giver sig ud for at være, og Rydal havner i en knibe, som han får svært ved at sno sig ud af. Chester: Viggo Mortensen. Colette: Kirsten Dunst. Rydal: Oscar Isaac. Instruktion: Hossein Amini.

DR3

18:15  

De perfekte piger (6:6)
De perfekte piger (6:6) Det har været seks uger fulde af op og nedture. Og seks uger hvor Julie, Fie, Amalie og Anna har udfordret sig selv til det yderste og hjulpet hinanden til at slippe væk fra jagten på det perfekte. Selvom de alle er kommet langt, er spørgsmålet om de kan holde ved, nu hvor de ikke længere mødes for at sætte mål for sig selv.

18:45  

Gift ved første blik USA IV (15:16)
Gift ved første blik USA IV (15:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Eksperimenetet er slut. Er ægteskaberne det også? Et af parrene søgte skilsmisse efter de første to uger. De to andre par er stadig sammen, men ikke uden store vanskeligheder. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

20:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

18:30  

Malko-konkurrencen 2018 Finalekoncert
Malko-konkurrencen 2018 Finalekoncert DR SymfoniOrkestret præsenterer finalekoncerten i Malko Konkurrencen 2018 direkte fra DR Koncerthuset. Følg med, når tre unge dirigenter dyster om førsteprisen i en af den klassiske musikverdens mest prestigefulde konkurrencer. På programmet er musik af Johannes Brahms og Carl Nielsen, og DR SymfoniOrkestrets chefdirigent Fabio Luisi er formand for den internationale jury. Værter: Mathias Hammer og Rie Koch.

19:56  

Dagens Sang: Det er igen den fine, lyse nat
Dagens Sang: Det er igen den fine, lyse nat - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Vietnamkrigen 1858-1961 (1:10)
Vietnamkrigen 1858-1961 (1:10) Amerikansk dokumentarserie af Ken Burns og Lynn Novick fra 2017. (The Vietnam War) Frankrig angreb Vietnam ved Danang i 1858 og etablerede som koloniherrer Fransk Indokina i 1887. Efter en lang og brutal krig besejrede de vietnamesiske nationalister under ledelse af Ho Chi Minh, franskmændene ved Dien Bien Phu i 1954. Samme år blev Vietnam ved en konference i Geneve delt ved den 17. breddegrad, indtil der kunne blive afholdt frie valg i hele Vietnam. I den nordlige del herskede kommunisterne, der ville genforene landet, mens amerikanerne støttede Ngo Dinh Diems upopulære regime.

20:55  

First Blood
First Blood Den højtdekorerede krigshelt John Rambo har ingen venner eller familie, da han vender hjem fra Vietnam. Han arresteres for løsgængeri, men flygter fra fængslet. Politiet påbegynder en storstilet menneskejagt i de omliggende skove uden at vide, at Rambo er ekspert i guerillakrig. John Rambo: Sylvester Stallone. Trautman: Richard Crenna. Will Teasle: Brian Dennehy. Instruktion: Ted Kotcheff.

DR Ultra

18:00  

Kampen (5)
Kampen (5) Kampen på gangen.

18:05  

Monica Chef - Brunos video (25)
Monica Chef - Brunos video (25)

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

19:00  

Voksenfælden II (4)
Voksenfælden II (4) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange stykker tøj de kan få de voksne til at prøve, når de beder dem om hjælp til at finde en gave til "mor og far" i en tøjforretning. De undersøger også, hvor mange skridt de kan få de voksne til at tage mens de indgår en klam snak om fordøjelse, prutter og pølser. Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera.

19:25  

Riisings flotte talkshow I (4)
Riisings flotte talkshow I (4) Jacob Riising har endnu engang inviteret to utroligt flotte fyre indenfor i sit flotte talkshow, hvor det store børnepublikum venter. Desværre kommer snakken med Sebastian Klein som sædvanlig mest til at handle om lort, og meget bedre går det egentlig ikke med Mick Øgendahl, der dog også får lejlighed til at blære sig med sin fortid som gymnast.

20:00  

Mulan II
Mulan II Legenden om Mulan lever videre, når Kinas modige heltinde sammen med dragen Mushu og alle de andre venner, tager ud på nye eventyr i Mulan II. En film med masser af spænding, gode grin og ny musik! Efter at Mulan har reddet landet fra de frygtede hunner, står hun nu overfor nye spændende udfordringer, da hun skal giftes med general Shang. Men først skal hun og Shang hjælpe kejseren med en hemmelig og ikke helt ufarlig opgave.

DR Ramasjang

18:10  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (51)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (51) Der var engang i Sherwood-skoven, del 1

18:35  

Yakari III (23)
Yakari III (23)

18:50  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:05  

F for Får (10)
F for Får (10) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø (24)
Søpapegøjernes ø (24) Løb, bask, flyv

19:20  

Hjørne Bjørne III (14)
Hjørne Bjørne III (14)

19:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Bondemandens kone giver Kragen en pandekage, og Kragen beslutter sig for at flytte ind hos dem.

19:35  

Den fortryllede karrusel (25)
Den fortryllede karrusel (25) Dylans rockaften

19:50  

Minisekterne (41)
Minisekterne (41) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Django Unchained
Django Unchained Den omrejsende tandlæge og dusørjæger dr. King Schulz er Det Vilde Vestens mest veltalende mand. Han er også lynende hurtig med en revolver, og da han befrier den sorte slave Django, har han tilmed fået en partner. Sammen går makkerparret i gang med jagte eftersøgte forbrydere, men den største udfordring bliver at redde Djangos kone ud af den brutale plantageejer Calvin Candies kløer. Django: Jamie Foxx. Dr. King Schultz: Christoph Waltz. Calvin Candie: Leonardo DiCaprio. Instruktion: Quentin Tarantino.

DR2

21:30  

Ph.D. Cup 2018 - Det Danske Hjernemesterskab
Ph.D. Cup 2018 - Det Danske Hjernemesterskab

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

All Is Lost
All Is Lost En ældre mand er ude på en lang solosejlads på Det Indiske Ocean, da hans båd kolliderer med en container, der flyder rundt på havet. Nu begynder en stadig mere desperat kamp for at overleve. I første omgang lykkes det sejleren at reparere bådens skrog. Men sammenstødet har ødelagt sejlbådens navigationsudstyr, og snart har båden kurs mod en voldsom storm. Manden: Robert Redford. Instruktion: J.C. Chandor.

DR3

21:00  

Inception
Inception En tophemmelig teknologi gør det muligt for mestertyven Cobb at trænge ind i andre menneskers drømme og udtrække informationer og stjæle idéer. Men på sin seneste opgave bliver han hyret til det modsatte. I stedet skal han plante en idé i hovedet på en indflydelsesrig person. Cobb samler sig et hold af eksperter til at udføre missionen, men ikke alt går som planlagt. Cobb: Leonardo DiCaprio. Arthur: Joseph Gordon-Levitt. Ariadne: Ellen Page. Instruktion: Christopher Nolan.

23:20  

No Reservations
No Reservations Mesterkokken Kate lever og ånder for sit arbejde på en af Manhattans fineste restauranter. Men hendes liv tager en ny drejning, da hun pludselig må tage ansvaret for sin niårige niece. Som om det ikke var slemt nok, får Kate en ny kollega, der på alle måder er hendes modsætning. Mens Kate er en kølig kontrol-freak, er Nick udadvendt og ubekymret. Og snart begynder han tilmed at lægge an på Kate... Kate: Catherine Zeta-Jones. Nick: Aaron Eckhart. Zoe: Abigail Breslin. Instruktion: Scott Hicks.

DR K

22:25  

China Gate
China Gate Fransk Indokina, 1954. Franskmændene er ved at tabe krigen mod kommunisterne, og en gruppe amerikanske fremmedlegionærer hyres til at rejse gennem fjendeland på en risikabel sabotagemission. Samtidig er barpigen og smugleren "Lucky Legs" fast besluttet på at sende sin søn, født uden for ægteskab, til USA. Koste, hvad det koste vil. Sgt. Brock: Gene Barry. Lucky Legs: Angie Dickinson. Goldie: Nat 'King' Cole. Instruktion: Samuel Fuller.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:29  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

The Getaway
The Getaway Doc McCoy slipper med hjælp fra den magtfulde Jack Benyon ud af fængslet, men til gengæld skal han hjælpe Benyon med et større kup. Det er tilsyneladende ikke den eneste aftale, Benyon har lavet med Docs kone. Og da først kuppet går galt, ved bankrøveren ikke længere, hvem han kan stole på i den vilde flugt mod den mexicanske grænse. Doc McCoy: Alec Baldwin. Carol McCoy: Kim Basinger. Rudy Travis: Michael Madsen. Jack Benyon: James Woods. Instruktion: Roger Donaldson.

02:00  

Mordene ved Loch Ness (3:3)
Mordene ved Loch Ness (3:3) En seriemorder spreder død og rædsel i en lille skotsk by. Hvornår vil han slå til igen? Det lykkes kriminalassistent Annie Redford at opspore mordvåbnene, og snart går jagten på den koldblodige morder ind i sin sidste, hårrejsende fase.

03:25  

Strømerne fra Liverpool (8:12)
Strømerne fra Liverpool (8:12) Kriminalbetjent de Pauli kommer i kontakt med en 12-årig pige, der beskyldes for at have stjålet et par dyre tennissko. Da de Pauli presser pigen, fortæller hun, at hun har fået skoene af sin musiklærer, der har misbrugt hende seksuelt. En sag, der viser sig at være mere kompliceret, end det først ser ud til.

DR2

00:40  

Dokumania: Fanget i de fries land
Dokumania: Fanget i de fries land Brian, Juan og Gianni bor i den belastede bydel South Central i Los Angeles. Den midaldrende Brian er lige blevet løsladt efter at have tilbragt 24 år i fængsel. Nu drømmer han om at blive en del af samfundet, få et job, et kørekort og måske den første kæreste. Teenageren Juan er prøveløsladt og forsøger nu at være far for sin spæde datter, men stofferne og bandefællesskabet har stadig en krog i ham. 7-årige Gianni bor i et kaotisk og overfyldt hjem med sin mor, der har afsonet en dom for narkosmugling. De to kæmper med at finde hinanden igen og hun prøver at skærme ham fra banderne, der rekrutterer lige udenfor hoveddøren.

02:15  

Voldtægt som krigsvåben
Voldtægt som krigsvåben Dansk dokumentar fra 2014 Hver dag mødes en gruppe kvinder i en forening i Sarajevo. De har en fælles historie. 25.000 - 40.000 kvinder blev udsat for voldtægt under Balkankrigen i 1992-95. Systematiske massevoldtægter var en del af krigsstrategien. For disse ofre er juridisk retfærdighed det eneste håb om at opnå fornyet selvværd og integritet. Men jura svigter. Indtil nu er der kun faldet 61 straffe for voldtægter begået under denne krig. Dette juridiske dilemma er filmens omdrejningspunkt - og imens fortsætter massevoldtægter i nutidens krige. Instruktører Annette Mari Olsen & Katia Forbert Petersen

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Hostile Border
Hostile Border Claudia på 22 er født og opvokset i USA. Hun har skabt sin egen version af den amerikanske drøm, da hun pludselig anholdes for kreditkortsvindel og deporteres til Mexico. Men Claudia hverken kan eller vil tilpasse sig til sin nye virkelighed. Og i et desperat forsøg på at vende tilbage til USA indgår hun en farlig alliance med et narkokartel. Pocha: Veronica Sixtos. Andrés: Julio Cesar Cedillo. Ricky: Roberto Urbina. Instruktion: Michael Dwyer og Kaitlin McLaughlin.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:00  

De andres liv
De andres liv Østberlin, 1984. Fem år før murens fald holder DDR's regering befolkningen i et jerngreb med kontrol og overvågning. Den partiloyale Stasi-agent Wiesler håber at fremme sin karriere, da han får til opgave at overvåge den frittænkende forfatter Dreyman og dennes kæreste. Overvågningen viser ham imidlertid et hidtil ukendt liv, som han får sværere og sværere ved at modstå. Men systemet lader sig ikke stoppe, og et meget farligt spil tager form. 'De andres liv' er en af de senere års mest roste og prisbelønnede film. Det gribende Stasi-drama modtog bl.a. en Oscar for bedste udenlandske film, en Bodil, en Robert og tre European Film Awards. Gerd Wiesler: Ulrich Mühe. Christa-Maria Sieland: Martina Gedeck. Georg Dreyman: Sebastian Koch. Instruktion: Florian Henckel von Donnersmarck.

02:10  

Forbrydelsen II (9:10)
Forbrydelsen II (9:10) Mens Lund og Strange forfølger nye spor i efterforskningen, må Brix og hans folk vende hver en sten på kasernen. På Christiansborg bliver vedtagelsen af regeringens terrorpakke udskudt, til alles overraskelse. Men Buch har endnu mere vidtrækkende planer, mens regeringskolleger har planer med ham - og så breder balladen sig over hele linjen. Raben er i bedring og igen i politiets søgelys. Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Lotte Andersen, Kurt Ravn, Jens Jacob Tychsen, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Ole Lemmeke, Janus Nabil Bakrawi, Finn Nielsen, Julie Carlsen, Puk Scharbau, Rasmus Hammerich, Jan Elle, Pelle Koppel, Rolf Hansen, Mads Wille, Hayat Ullah Akhundzada, Thomas Voss, Morten Friis og Kai Selliken. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn."

03:10  

Forbrydelsen II (10:10)
Forbrydelsen II (10:10) Mens Lund og Strange har fundet nye afgørende beviser, får resten af Brix' folk rigeligt at se til efter helt uventede reaktioner fra flere involverede. På Christiansborg har statsministeren nye store planer, men Buch er fuldstændig i vildrede - nogen kører rundt med ham, men hvem og hvorfor? Medvirkende: Sarah Lund: Sofie Gråbøl. Thomas Buch: Nicolas Bro. Karina Munk Jørgensen: Charlotte Guldberg. Carsten Plough: Preben Kristensen. Jens Peter Raben: Ken Vedsegaard. Louise Raben: Stine Prætorius. Obersten, Torsten Jarnvig: Flemming Enevold. Lennart Brix: Morten Suurballe. Ulrik Strange: Mikael Birkkjær. Endvidere: Lotte Andersen, Kurt Ravn, Jens Jacob Tychsen, Carsten Bjørnlund, Igor Radosavljevic, Janus Nabil Bakrawi, Finn Nielsen, Julie Carlsen, Puk Scharbau, Pelle Koppel, Bo Carlsson, Julie Agnete Vang Christensen, Asger Reher, Anne Marie Helger, Tobias Krohn, Hans Rasmus Munch, Jacob Lohmann og Kai Selliken. Manuskript: Michael W. Horsten og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Production Design: Jette Lehmann. Musik: Frans Bak. "Uegnet for børn."

DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, STEVNS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0427100441