Stevns
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 27. juli 2019

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 27. juli 2019

DR1

01:20  

Wallander: Skyggerne
Wallander: Skyggerne Kurt Wallander opsøges af en gammel ven, der er sikker på, at hans far er blevet myrdet. Han beder Wallander undersøge omstændighederne omkring dødsfaldet, men Wallander afviser at lade sig indblande i sagen, da han har sygeorlov. Snart får en dramatisk hændelse ham alligevel til at tage sagen op. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Andy Wilson.

02:45  

Mord med dr. Blake (1)
Mord med dr. Blake (1) I 1959 vender lægen Lucien Blake hjem til sin fødeby, hvor han dels skal overtage sin fars praksis, dels arbejde som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder chokerer det lokale politi. Da liget af en ung kvinde fiskes op af en sø, vækker det straks mistanke hos Blake. Snart konstaterer han da også, at pigen var død, allerede inden hun havnede i vandet. Hvem står bag hendes død?

03:35  

Bonderøven 2015 (20)
Bonderøven 2015 (20) Sæson 15. Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal.

04:05  

Kender du typen 2014 (10)
Kender du typen 2014 (10) Der står en scooter inde i stuen i det hjem, Kender Du Typen? besøger i aften. Den er produceret samme år som programmets hovedperson, og måske kan livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau på den måde få pejlet sig ind på, hvem de er på besøg hos? Eller måske afslører vedkommende sig selv ved at have et yderst larmende kukur? Alle kan gætte med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 22.09.14

04:45  

Hammerslag 2016 (6)
Hammerslag 2016 (6) I aften starter Hammerslag i Ikast, hvor der er debut til en ny mand på Øst-holdet: Christian Torp Carlsen - eller bare "ham med skægget". Derefter tager vi på landet - lige uden for Bording. Her skal holdene gætte prisen på en 156 kvadratmeter stor bjælkehytte fra 2005. Aftenen slutter i Herning-forstaden Gjellerup, hvor hold Øst og Vest skal se nærmere på et arkitekttegnet hus, der blev solgt med et afslag på hele 345.000 kroner. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

05:30  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:55  

DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (2:4) De bygger huse af genbrugs- og naturmaterialer så billigt, at det gør kreditforeninger overflødige. Nu er første byggeår overstået i Friland. Vi har fulgt fire af familierne fra begyndelsen. Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 15.01.03

06:25  

Det søde liv (6:6)
Det søde liv (6:6) Konditor Mette Blomsterberg tager denne gang fat på små søde fristelser i form af lækre nougatsmåkager med nøddebund. Derefter udfordrer hun sig selv med papirtynde røde bolsjekugler på toppen af små tårne lavet af hvid chokoladecreme og mandelkrokant. Som overraskelse skjuler Mette en kagebund med pistacie og mandler i tårnet. www.dr.dk/detsoedeliv

06:45  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

07:45  

Antikkrejlerne XIII (13)
Antikkrejlerne XIII (13) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:30  

Antikkrejlerne XIII (14)
Antikkrejlerne XIII (14) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Skuespilleren Andrew Scott, komikeren og forfatteren Stephen Fry, sangerinden og skuespilleren Paloma Faith og komikeren Lee Mack tager plads i Graham Nortons sofa. Sidst i programmet optræder det britiske rockband Bastille.

02:30  

Crazy Ex-Girlfriend IV (5:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (5:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:40  

Bordellets historie - en fransk affære
Bordellets historie - en fransk affære Hvad sker der bag de lukkede døre på et bordel? Gennem arkivmateriale, tegninger og interviews med historikere dykker vi ned i bordellernes historie - fra luksuriøse glædeshuse til de mere lurvede horehuse. Spørgsmålet er: Hvordan levede glædespigerne i det 19. og 20. århundrede? Og hvad drømte de om?

02:30  

Ørnen III (5:8)
Ørnen III (5:8) Thea, der stadig er udlånt til tjeneste på Balkan, er i København for at forberede en sag mod politichef Bosco Markovich, som er anklaget for korruption og deltagelse i en massakre i det tidligere Jugoslavien. Alle vidner til massakren er efterfølgende forsvundet på mystisk vis - undtagen en enkelt, Nino, som nu lever med ny identitet i Danmark. Hallgrim og Nazim opsøger Nino for at overtale ham til at vidne ved den internationale domstol, men Nino stikker af og sætter kursen mod Berlin. Nazim og Hallgrim følger med - men de er ikke de eneste, som vil have fat i Nino. (Fortsættes i næste afsnit.) Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Uwe Kockish, Jeanette Hain, Joachim Tomaschewsky, Kristian Ibler, Elva Ósk Ólafsdóttir, Wolfgang Michael, Timo Dierkes, Max Hopp, Susanne Juhasz, Ida Christiansen, Megan Gay, Kristian Wanzl, Anika Mauer, Maria Ellingson, Lis Allentoft og Cecilie Brask. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Søren Kragh-Jacobsen. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth. "Indeholder enkelte scener børn ikke bør se."

03:30  

Ørnen III (6:8)
Ørnen III (6:8) Nazim er på operationsbordet i Berlin, livsfarligt såret. I mellemtiden er Bosco gået under jorden, men det lykkes Hallgrim at finde frem til hans skjulested. Thea nægter at lade sig skræmme af de personlige dødstrusler fra Balkan, og afdelingen gør sig derfor, sammen med Stræde fra PET, klar til at sikre den serbiske indenrigsminister og Thea, som skal ledsage ham til mødet med den danske statsminister. Men selv om Bosco er arresteret, har han og hans hjælpere skræmmende planer. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Uwe Kockish, Jeanette Hain, Elva Ósk Ólafsdóttir, Jens Jørn Spottag, Morten Lützhøft, Megan Gay, Erdal Yildiz, Donald Sumpter, Paul Hüttel, Wolfgang Michael, Hans Henrik Clemensen, Erik Juul Hansen, Judith Rothenborg, Kristian Ibler, Klaus Messerschmidt Hjuler, Andreas Dawe, Benjamin Boe Rasmussen og Max Hopp. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Søren Kragh-Jacobsen. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth. "Indeholder enkelte scener børn ikke bør se."

04:30  

Dagens Sang: Solen er så rød mor
Dagens Sang: Solen er så rød mor - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Danmark, nu blunder den lyse nat
Dagens Sang: Danmark, nu blunder den lyse nat Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Danmark, nu blunder den lyse nat'. Musik/tekst: Rune Tonsgaard Sørensen/Thøger Larsen

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (51)
Grizzy og lemmingerne (51)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (52)
Grizzy og lemmingerne (52)

06:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:35  

Lucky Luke - Indiansk roulette (1)
Lucky Luke - Indiansk roulette (1) Tegnefilm.

07:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Theodore til pyjamasfest

08:30  

Grizzy og lemmingerne (7)
Grizzy og lemmingerne (7)

08:35  

Gumball 5 (13)
Gumball 5 (13)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (32)
Den lille prinsesse (32) Den lille prinsesse vil gerne være sød ved sin lille fætter, så hun kommer til at forære ham Gilbert. Og da hun fortryder, vil han ikke aflevere Gilbert igen.

05:10  

Babar (9)
Babar (9) Skildpadde-vandring

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

06:00  

Chuggington (10)
Chuggington (10)

06:10  

Rita og Krokodille - En regnvejrsdag
Rita og Krokodille - En regnvejrsdag Det regner udenfor. Rita og Krokodille leger indenfor. Rita finder sine gamle klodser frem. Rita og Krokodille bygger hver sit tårn. Krokodilles tårn er ikke så højt som Ritas, men mere stabilt. Krokodille kommer til at vælte Ritas tårn med halen. Hvis du vælter mit tårn, så vælter jeg dit tårn! Rita ødelægger Krokodilles tårn. Til sidst indser Rita, det er bedre at tilgive og bygge et tårn sammen.

06:15  

Vitello - bliver forretningsmand (4)
Vitello - bliver forretningsmand (4) I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner ved at købe billigt og sælge dyrt. Så nu skal Vitello og hans venner bare lige finde noget billigt der kan sælges...

06:30  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

06:50  

Pingu (17)
Pingu (17)

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24) Vaffel og tandfeen

07:30  

Mumitroldene på sommerferie
Mumitroldene på sommerferie Mumitroldene er på sommerferie ved den franske riviera, hvor alle de rige og berømte holder til. Folk tror fejlagtigt, at mumierne er adelige, så de bliver indlogeret i kongesuiten på byens bedste hotel. Men mumitroldene er ikke meget for de glamourøse forhold, og i løbet af deres ophold får de lært de andre gæster en ting eller to om, hvad der er vigtigst her i livet.

08:45  

Bamselægen - Hul i hovedet (9)
Bamselægen - Hul i hovedet (9) Viggas bamse Fuffa har været så uheldig at vælte på cykelen, og nu er Vigga bange for, at Fuffa har slået hovedet. Fuffa havde nemlig ikke cykelhjelm på. Bamselægen Sandra kører ud og henter dem i sin bamselance. Fuffa har fået et sår oven på hovedet, og det skal undersøges. Professor Allan kigger også forbi, og netop i dag har han gang i et helt særligt eksperiment, som handler om hovedet, og han vil gerne have Viggas hjælp. Bare alt nu går godt, så Vigga kan komme hjem med sin bamse Fuffa igen.

 
DR1

09:15  

Victoria (4:8)
Victoria (4:8) Victoria har besøg af sin fætter, prins Albert. Hendes onkel Leopold ønsker, at de to gifter sig, men det første møde mellem dronningen og prinsen falder ikke heldigt ud. På få minutter lykkes det Victoria og Albert at fornærme hinanden. Men allerede deres næste rendezvous går en hel del bedre...

10:00  

Taggart: Snigende død
Taggart: Snigende død Ægteparret Blacklock forsøger forgæves at overtale hendes far, mr. Scott, til at bo på et plejehjem, mens de er på ferie. De tager på ferie, og allerede samme nat bliver mr. Scott myrdet i sin seng. Han forbliver ikke det eneste offer. Taggart og Jardine står i en sag, hvor de må sande, at ikke alle ældre mennesker er lige elskelige. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

DR2

09:00  

På vildspor i ødemarken (4:6)
På vildspor i ødemarken (4:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur, Lars her skal på, bliver han sat af ved en bræ på højfjeldet, og han bliver tvunget til at vælge en rute, der er sikker. Risikoen for sneskred og meget overraskende vejr her midt på sommeren er stor. Nordvision fra Norge.

10:00  

På vildspor i ødemarken (5:6)
På vildspor i ødemarken (5:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur, Lars her skal på, bliver han sat ud i et terræn, som han virkelig kan lide og føler sig hjemme i, så alt tyder på en nem og hyggelig tur. Er det mon så enkelt? Nordvision fra Norge.

11:00  

Fedt, Fup og Flæskesteg (4)
Fedt, Fup og Flæskesteg (4) Mange køber økologisk, fordi de tror, det er sundere. Men er det det? Thomas´ chauffør Kurt mener, økologi er svindel og humbug, og at vi ikke tager skade af lidt pesticider. Men da vi finder stråforkortere i flere af hjemmets brødprodukter og pesticidrester i deres urin bliver Kurt og hans kone Lisbeth alligevel overraskede. Kan stofferne skade vores hjerner og fertilitet? Og indeholder økologisk mælk og grønt flere sundere stoffer? Sendt første gang 27.11.11

11:30  

Fedt, Fup og Flæskesteg (5)
Fedt, Fup og Flæskesteg (5) Dansk reportageserie fra 2011 Bliver vi slankere af light? Fedme-epidemien raser, men er light-produkter en løsning? Kurt og Thomas tager i dette afsnit på opdagelse i Light-land og undersøger, hvad erstatningsstofferne gør ved os. Scanninger af Kurts hjerne viser, at "light"-produkter har nogle overraskende virkninger på kroppen. Kan kemikalierne måske have den stik modsatte effekt på kroppen, end det, der er meningen med dem: Kan de i virkeligheden gøre dig tungere? Sendt første gang 04.12.11

DR3

11:50  

Hjem, kære hjem
Hjem, kære hjem De fleste af os længes efter at have et sted, vi kan kalde hjem, et sted med plads, sikkerhed og tryghed. Den digitale tidsalder tilbyder os nye teknologier til at beskytte os selv. Men spørgsmålet er, om alle disse anordninger, der skal sikre vores hjem, i virkeligheden gør dem mere sårbare over for indtrængere?

DR K

09:00  

Den lille prinsesse
Den lille prinsesse Den elskede barnestjerne Shirley Temple er centrum i denne rørende historie fra Victoria-tidens London. Sara bliver sendt på kostskole, da hendes far, som er enkemand, skal rejse udenlands, og hun må gå så grueligt meget igennem, før alt kan ende i fryd og gammen. Sara Crewe: Shirley Temple. Godfrey Hamilton: Richard Greene. Rose: Anita Louise. Instruktion: Walter Lang.

10:30  

Gensyn med John Price
Gensyn med John Price John Price hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

11:15  

Kvit eller Dobbelt (9:10)
Kvit eller Dobbelt (9:10) Vi er kommet til næstsidste program i vor 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Tad Stones: Den fortabte eventyrer
Tad Stones: Den fortabte eventyrer Tad drømmer om at udskifte sit kedelige job som bygningsarbejder og blive en berømt eventyrer og arkæolog, ligesom sit forbillede Max Mordon. En dag bliver hans drømme til virkelighed, da Tad forveksles med en professor og sendes af sted til Peru for at finde den forsvundne by Paititi. I Sydamerika venter Professor Lavrof, og hans underskønne datter Sara, på geniet, og Tad bliver for alvor sat på prøve. Men problemerne stopper ikke her. Selveste Max Mordon viser sig at lægge onde planer og være Saras forlovede på én og samme tid.

11:25  

Grizzy og lemmingerne (37)
Grizzy og lemmingerne (37)

11:30  

Grizzy og lemmingerne (38)
Grizzy og lemmingerne (38)

11:40  

Mission: Eftersidning I (25)
Mission: Eftersidning I (25) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

09:15  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Kasper og Sofie mødes igen

09:30  

Didrik Drage (11)
Didrik Drage (11)

09:40  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Russerne sender en hund ud i rummet, men det synes Findus er for galt. Katte er dog klogere, og han vil også afsted. Tegnefilm.

09:50  

Cirkeline
Cirkeline Klodsmus. Det er regnvejr. Musene og Cirkeline synger "Regnvejrs- sang", men så finder de på at spørge Bedstefar, om han ikke vil fortælle et eventyr - og det vil han. Det bliver even- tyret om Klodsmus.

10:05  

Busters verden (2:6)
Busters verden (2:6) Anden del i Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Buster får en budplads i et ismejeri og klarer trods vanskeligheder problemer med ølkasser, budcykel og en hund. Han får sin bedstefar kanonkongens tredje arm, men Store-Lars er ude efter ham for nummeret med hans knallert.

10:27  

Hunden Ib - går lidt væk
Hunden Ib - går lidt væk

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

10:45  

Flaskepost fra Stillehavet (1)
Flaskepost fra Stillehavet (1)

10:55  

Rasmus Klump (18)
Rasmus Klump (18)

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

DR1

12:10  

Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre
Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Hvidovre Det er en ung børnefamilie, som bor i et helt almindeligt hus på Vestegnen med en helt almindelig have. Men nu har de set lyset. De vil have en køkkenhave, en stor køkkenhave. Derfor blev halvdelen af græsplænen gravet op, og nu er de i fuld gang med et helt nyt haveliv.

12:40  

Unge Morse III (3)
Unge Morse III (3) En dansk au pair-pige forsvinder sporløst. For kriminalbetjent Morse bliver det starten på en bizar og mystisk sag. Snart rammes Oxford og omegn af en række både gådefulde og gruopvækkende hændelser. Er det mennesker eller vilddyr, der står bag? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

14:10  

Den blå planet II (6:7)
Den blå planet II (6:7) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Blue Planet II) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Kysterne er en slagmark, og at overleve i denne frontzone mellem to meget forskellige verdener kræver både opfindsomhed og udholdenhed.

DR2

12:00  

Kærlighedens Laboratorium (4:7)
Kærlighedens Laboratorium (4:7) Hvad sker der med kærligheden, når man får børn? Og hvad med sexlivet? I dagens program tester vært Thomas Breinholt, hvordan et par reagerer, når de pludselig skal tage sig af en baby - styrker eller svækker det kærligheden og forholdet? Vi vokser op til eventyrene om prinsen på den hvide hest og drømmen om den eneste ene, men i virkelighedens verden har vi rigtig svært ved kærligheden. Knap halvdelen af os bliver skilt og flere og flere lever som singler. I denne serie undersøger Thomas Breinholt, hvad videnskaben kan lære os om forelskelse, forhold og konflikter. Sendt første gang 10.10.2012

12:30  

Kærlighedens Laboratorium (5:7)
Kærlighedens Laboratorium (5:7) Hvordan kan man holde liv i kærligheden, når oprydning, skænderier og stress i dagligdagen fylder mere end tiden i sengen med hinanden? Kan man vække de romantiske følelser igen? Det undersøger vært Thomas Breinholt i dagens udsendelse. Vi vokser op til eventyrene om prinsen på den hvide hest og drømmen om den eneste ene, men i virkelighedens verden har vi rigtig svært ved kærligheden. Knap halvdelen af os bliver skilt og flere og flere lever som singler. I denne serie undersøger Thomas Breinholt, hvad videnskaben kan lære os om forelskelse, forhold og konflikter. Sendt første gang 17.10.2012

13:00  

Bør vi gifte os? (3:5)
Bør vi gifte os? (3:5) Er det muligt at forudse hvilke parforhold, der vil varer ved og hvilke, der vil gå i stykker? Skilsmisseprocenten er i dag tårnhøj, men for to af Norges dygtigste samlivseksperter skyldes det ikke, at ægtepar lader sig skille for hurtigt, men at de tager alt for let på selve valget af partner. Ved at lade fem forskellige kærestepar gennemgå både en personlighedstest og praktiske øvelser, vil de to eksperter vise, hvordan vi kan lære at vælge den rigtige kæreste. Her møder vi Soroush og Sophie, der for nylig er flyttet til Oslo fra Dubai. De planlægger en fremtid med mange børn, men hvor godt passer de egentlig sammen? Nordvision fra Norge.

14:00  

Bør vi gifte os? (4:5)
Bør vi gifte os? (4:5) Er det muligt at forudse hvilke parforhold, der vil varer ved og hvilke, der vil gå i stykker? Skilsmisseprocenten er i dag tårnhøj, men for to af Norges dygtigste samlivseksperter skyldes det ikke, at ægtepar lader sig skille for hurtigt, men at de tager alt for let på selve valget af partner. Ved at lade fem forskellige kærestepar gennemgå både en personlighedstest og praktiske øvelser, vil de to eksperter vise, hvordan vi kan lære at vælge den rigtige kæreste. Her møder vi Frode og Beathe, der har planlagt deres bryllup, selv om de bare har kendt hinanden et lille år. Nordvision fra Norge.

DR3

12:20  

Robotterne kommer (1:2)
Robotterne kommer (1:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. For at forstå både Bens frygt og Danielles optimisme, begynder de at undersøge udviklingen af robotter ved at behandle dem, som om de er en ny 'art'. Spørgsmålet er nemlig, om robotterne vil forbedre menneskeheden eller ende med at true menneskets overlevelse.

13:20  

Robotterne kommer (2:2)
Robotterne kommer (2:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. Her undersøger de, om vi kan blive venner med vores robotter, om vi vil kunne stole på dem, og om robotter nogen sinde vil få en bevidsthed.

14:20  

Fryden ved data - big data!
Fryden ved data - big data! Big data er det nye sort. Alle vil have dem, alle ved bruge dem - og rigtig mange er bekymret over det. Den britiske matematiker, Hannah Fry, mener tvætimod, at data er vejen til information, indsigt og visdom. Fry fortæller om, hvad de mange data kan bruges til, og om pionererne bag big data, mænd som matematikeren Claude Shannon, som ingen af os har hørt om, men som egenhændigt lancerede informationsalderen!

DR K

12:35  

Kvit eller Dobbelt (10:10)
Kvit eller Dobbelt (10:10) Sidste program i 64.000-kroners quizen for amatøreksperter.

14:10  

Gamle Danmark (8)
Gamle Danmark (8) Velstanden fik finkulturelle udtryk: Lousiana, Sonning-prisen, Det danske Akademi og Kulturministeriet. Den brede befolkning så med skepsis på kulturelle krumspring for skattemillioner. Det kom til en kulturkrig, da de lavestlønnede jyske arbejdere rejste sig i protest mod den uforståelige abstrakte kunst. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 13. marts 1984.

DR Ultra

12:00  

Mission: Eftersidning I (26)
Mission: Eftersidning I (26) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

12:25  

Adventure Time 7 - Kejserindens øjne
Adventure Time 7 - Kejserindens øjne

12:45  

Adventure Time 7 - Hal hende tilbage
Adventure Time 7 - Hal hende tilbage

13:10  

Remi alene i verden - På stylter (11:20)
Remi alene i verden - På stylter (11:20) På stylter

13:20  

Remi alene i verden - Brød (12:20)
Remi alene i verden - Brød (12:20) Brød

13:30  

Remi alene i verden - Kærlighedens sprog (13:20)
Remi alene i verden - Kærlighedens sprog (13:20) Kærlighedens sprog

13:40  

Remi alene i verden - En heldig kartoffel (14:20)
Remi alene i verden - En heldig kartoffel (14:20) En heldig kartoffel

13:50  

Remi alene i verden - TV-Show (15:20)
Remi alene i verden - TV-Show (15:20) TV-Show

14:00  

Sleepover - Experimentarium
Sleepover - Experimentarium Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Experimentarium, hvor de udfordrer hinanden i at spise chili, deler oplevelser om mobning og drilleri og får sig en forskrækkelse, da Jeppe forsvinder.

14:15  

Hit på 50 dage (3)
Hit på 50 dage (3) Kan det lykkes at blive et band på to måneder? At lære hinanden at kende, at skrive en sang og at blive 100% klar, inden man skal spille foran tusindvis af mennesker? Mette Lindberg har samlet 5 børn, der spiller på hver deres instrument og som alle drømmer om at være med i et band. De får 50 dage til at blive et band sammen, inden de skal optræde til børnefestivalen Vilde Vulkaner. Se med her, når OCCASIO skal spille koncert for første gang for et hemmeligt publikum.

14:30  

Det store skilsmisseshow - en Ultra Nyt Special (3:4)
Det store skilsmisseshow - en Ultra Nyt Special (3:4)

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Far og datter-bal

DR Ramasjang

12:10  

Min oldefars historier - Hulen
Min oldefars historier - Hulen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:20  

Ramasjang Mysteriet III (9)
Ramasjang Mysteriet III (9) Hvor er Sofies danskesko? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

13:25  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:45  

På tur med far - Pappabilens fødselsdag
På tur med far - Pappabilens fødselsdag Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far finder ud af, at Pappabilen har fødselsdag og beslutter sig for at den skal have en gave. Iris synes, at de skal lave et kæmpestort maleri af Pappabilen, lige så stort som selve bilen! Men det får de måske svært ved at klare alene, er der nogen der kan hjælpe dem? Måske Farfar, han er jo maler?

14:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

14:15  

Morten Skildpadde II (12)
Morten Skildpadde II (12) Mortens paddepost + Go´bedringskortet

14:35  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

14:50  

Didrik Drage (12)
Didrik Drage (12)

DR1

15:00  

Ulvehunden
Ulvehunden Den unge Jack Conroy drager til Alaska for at finde sin fars jordlod. Han slår følge med guldgraverne Alex og Skunker og begiver sig ud i snemarken mod Klondike, hvor guldfeberen raser. Det bliver en livsfarlig rejse, men undervejs møder Jack en ulvehund, som siden bliver hans bedste ven. Jack: Ethan Hawke. Alex: Klaus Maria Brandauer. Skunker: Seymour Cassel. Instruktion: Randal Kleiser.

16:45  

MesterSkaberne (5:8)
MesterSkaberne (5:8) I denne uge bliver parrene udfordrede når de skal bygge møbler ud af et noget utraditionelt materiale. De skal nemlig bruge cykler. I den lille kreative opgave skal de gamle cykelhjul bruges til at lave garderobeophæng og resten af cyklen skal anvendes til spiseborde i ugens store opgave. Og det uvante materiale viser sig at skabe overraskende resultater.

17:30  

Versus
Versus Det er med at holde vejret, når vi skal under vandet med en dykker og en kemiker - og til tops i et parkeringshus med en parkourudøver og en rallykører. Hjalte og Tjelle bliver sendt til Hjallerup Marked for at teste deres evner som kræmmere, og så mødes en dartspiller og en spydkaster til megadart i 15 meters højde. Der er nervepirrende balancedyst i studiet mellem en slackliner og en freeskier, inden aftenens afgørende duel skal vise, om en fjernstyret monstertruck kan klare en BMX-banes kurver og bakker bedre end en mountainbiker.

DR2

15:00  

Den dag vi gik på månen
Den dag vi gik på månen Det var en dag fuld af farer. En dag, hvor tre mænd risikerede alt. Den dag vi satte en mand på Månen. Gennem interviews med nøglepersoner i kontrolcentret i Houston, astronauternes pårørende og NASA-embedsmænd skruer vi tiden tilbage til Apollo 11-missionen. Vi får indblik i måneprojektets betydning for USA og hører, hvordan den første månelanding var ved at mislykkes.

15:45  

The Reagan Show
The Reagan Show Var Ronald Reagan, der var USA's præsident fra 1981-89, den kloge politiker og statsmand eller en gudbenådet skuespiller? Måske begge dele. Gennem arkivmateriale produceret i Det Hvide Hus følger vi Reagans rivalisering med den karismatiske sovjetiske leder, Mikhail Gorbatjov, og ser, hvordan han bruger alle sine ikke ringe kommunikative evner til at charmere og overvinde sovjetisk mistillid, modvilje fra et skeptisk pressekorps, og den truende fare for 3. Verdenskrig.

17:00  

Gæsten og Hesten (4:4) - Hotel Nimb
Gæsten og Hesten (4:4) - Hotel Nimb Kan standup-komiker Melvin Kakooza lave stripperrøv og gorillabryst, når han får håndfast vejledning af livstilsekspert Christine Feldthaus? Og kan hun smage forskel på den ultimative luksus-te og te fra et tebrev? Det finder de ud af, når de udforsker storby-luksus på det eksklusive femstjernede Hotel Nimb, der ligger i Tivoli i København. De to besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet, og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften for at levere den luksus, gæsterne forventer. Udover Hotel Nimb besøger de Hotel Vejlefjord, Dragsholm Slot og Vejrø Resort.

DR3

15:20  

Husk at blive tjekket!
Husk at blive tjekket! Som nyuddannet journalist flytter Thea til New York for at arbejde. Alt går fint, og fremtiden tegner lys, indtil hun bliver diagnosticeret med livmoderhalskræft. Hun begynder at skrive en blog om hverdagen med sin sygdom og agiterer sammen med en norsk cancerforening for at få unge kvinder til at blive tjekket for livmoderhalskræft mindst en gang om året. Men Theas egen cancer spreder sig, og behandlingen ser ikke ud til at virke.

16:10  

Din krop på et døgn
Din krop på et døgn Charlotte på 31 og 43-årige Dave får i 24 timer målt deres puls, blodtryk, hjerte, hjerne, blodsukker og søvn og bevægelsesmønster af en neurolog, en fysiolog og en psykolog. Hvorfor sover de begge dårligt? Hvordan påvirker Charlottes frisørarbejde hendes krop? Og kan den intensive overvågning sladre om, hvorfor Daves vægttab er gået helt i stå?

17:00  

Mit ekstreme liv som transperson
Mit ekstreme liv som transperson Hvordan føles det, hvis mor pludselig bliver til far, og en søn viser sig at være en datter? Mere end en halv million briter kan ikke finde sig til rette i det køn, de har fået ved fødslen. Her møder vi den 19-årige Kate, der er ved begyndelsen af sin forvandling fra Callum, den 18-årige Immy, der kun var elleve år gammel, da hans mor blev til far, og den 20-årige Felix, der er ved at komme sig efter at have fået opereret sine bryster væk.

17:45  

Vild videnskab: Droner
Vild videnskab: Droner Udviklingen af droner er i rivende udvikling, og de små maskiner kan bruges til alt fra at bringe pakker ud, overvåge huse og forretninger, ja hele kvarterer til at bringe pakker ud og bruges til telemedicin. Men dronerne kan også dræbe mennesker både af militær og af terrorister

DR K

15:25  

Gamle Danmark (9)
Gamle Danmark (9) Kønnenes kamp kulminerede i disse år, og der var meget delte meninger om, hvor borgernes penge skulle ligge: i lommen eller i statskassen. Som det første land frigav Danmark billedpornografien, og en ny industriel spekulation i sex og sanselighed startede. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 14. april 1984.

16:45  

En by i provinsen (5:17)
En by i provinsen (5:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1977

17:35  

En by i provinsen (6:17)
En by i provinsen (6:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

15:00  

Sagnene om det Skjulte Tempel
Sagnene om det Skjulte Tempel Tre søskende stikker af fra en guidet templetur i en jungle og bliver kastet ud i noget af en mission med forhindringer, de skal gennemføre for at slippe afsted med livet i behold.

16:05  

Grizzy og lemmingerne (48)
Grizzy og lemmingerne (48)

16:15  

Grizzy og lemmingerne (49)
Grizzy og lemmingerne (49)

16:20  

Junglebanden
Junglebanden

16:35  

Scooby Doo (13)
Scooby Doo (13) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre. Dansk tale.

16:55  

BaseBoys - Vi stjæler en bil (19)
BaseBoys - Vi stjæler en bil (19) Ricco er rasende over, at BaseBoys ikke har levet op til deres kontrakt. Derfor gør han alt, hvad han kan, for at få sine tabte penge igen. Bandet skal ikke slippe godt fra at snyde ham, så Ricco smider Mikkels morfar ud af hans hus. For at stoppe Riccos håndlangere i at smide morfar ud, stjæler Mikkel, morfar og Oliver flyttevognen. Drengene skal skaffe 978.000 kroner, men først skal de samle bandet!

17:10  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

17:20  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

17:30  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

17:50  

Børnene på Silkevejen - Musik i blodet
Børnene på Silkevejen - Musik i blodet Ravi (13 år) er allerede fast trommeslager i sin fars bryllupsorkester. Men at stå i traditionelle klædedragter, og spille for bryllupsgæster, som går forbi uden at lytte - det er surt show. Ravi vil spille musik, som får folk til at danse. Han begynder at forfølge sine egne musikalske ambitioner, og det giver sammenstød med hans far.

DR Ramasjang

15:00  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

15:15  

Simon
Simon Uden støttehjul

15:20  

Rasmus Klump (21)
Rasmus Klump (21)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (32)
Ridderprinsessen Nella (32)

15:55  

Dora udforskeren (14)
Dora udforskeren (14)

16:20  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

16:35  

Pyjamasheltene (10)
Pyjamasheltene (10)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (25)
Vidundervovsen Vaffel (25) Vaffels vidunderlige kunst

17:00  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

17:10  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Sylvester og Bamsen Boble. Sylvester synes det virker som at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra, kan rykke ud i sin bamselance. Bare det ikke er alt for alvorligt.

17:30  

Grøffeldyret
Grøffeldyret Hvad den lille mus ikke har i størrelse, har han i kløgt og snedighed - og det får han også brug for, da han støder på tre sultne dyr, der alle vil have ham som middagsmad. Måske kan Grøffeldyret hjælpe - men hvad sker der, når musen møder sit selvopfundne uhyre?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:50  

AftenTour 2019, 20. etape. Albertville - Val Thorens, 130 km
AftenTour 2019, 20. etape. Albertville - Val Thorens, 130 km

19:15  

Dyrene i Zoo II (5:6)
Dyrene i Zoo II (5:6) Nu skal vi igen bag kulisserne i Chester Zoo i England. Her er mange af dyrearterne truet, og døgnet er fyldt med unikke øjeblikke fra fødsel til død. Denne gang undslipper orangutangerne deres nye bo - og dyrepasserne må bruge al deres viden om dyrene for at lokke dem tilbage. Hos surikaterne er der øretæver i luften. En ung hun går til angreb på gruppens leder. Vil det lykkes hende at tage magten?

20:00  

Rejseholdet IV (1:2)
Rejseholdet IV (1:2) Et sted i Danmark bliver en prostitueret kvinde fundet myrdet og lemlæstet. Alt tyder på en yderst kompliceret sag, med forbindelse til landets justitsminister. Ingrid, som nu er gået i Ulfs fodspor, må påtage sig sagen. Hun har stadig Gaby og Johnny med på holdet, men betinger sig at få La Cour overflyttet og IP genansat - mens det straks er sværere med Fischer. Sagen viser sig også at involvere nogle af de farligste rockere - og et par af Ingrids folk havner i en situation, som synes umulig at slippe levende fra. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Henning Jensen, Klaus Bondam, Bent Mejding, Henrik Koefoed, Michael Falch, Ghita Nørby, Sebastian Vedel Ottensten, Stefani Weiford, Bjarne Henriksen, Levino D. Enoch, Max Hansen, Johannes Lilleøre, Klaus H. Brøddegaard, Peter Khouri, Lars Bjarke, Mads Wille, Niels Borksand, Henrik Birch, Peaches Tholstrup og Valerie Sauders. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Ole Christian Madsen. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

DR2

18:30  

Din yndlingsmad: Te-fabrikken
Din yndlingsmad: Te-fabrikken Gregg Wallace følger en last af teblade fra plantagen i Kenya til fabrikken, hvor der produceres en fjerdedel af al den te som drikkes i Storbritannien. Hvad er tebladets hemmeligheder? Hvordan brygger man den perfekte kop te? Og har farven på din tekop en betydning for smagen?

19:30  

Nul stjerner - Roadtrip i Georgien (2:5)
Nul stjerner - Roadtrip i Georgien (2:5) Jan og Morten tager på roadtrip i Georgien i en vaklende Lada Niva, hvor endemålet er en 40 meter høj klippe, som de håber at bestige. På vejen besøger de Stalins fødeby, Gori, hvor den tidligere diktator hyldes som en folkehelt, og så kæmper de med at holde promillen nede, når den georgiske gæstfrihed presser sig på

20:00  

Andesbjergenes vilde dyreliv (1:3)
Andesbjergenes vilde dyreliv (1:3) Andesbjergene er verdens længste og yngste bjergkæde. De 7.000 kilometer langs Sydamerikas vestkyst kan prale med en mangfoldighed af natur som udslukte vulkaner, frodige skove, gletsjere, golde ørkner, bjergsøer, solsvedne enge og blændende hvide saltsøer. I nord har høje bjergrygge og vulkanudbrud skabt et fantastisk liv, der ikke ligner noget andet sted på jorden. Her kan man støde på giftige frøer, benløse padder, flyvende aber, kontinentets eneste bjørn, og verdens sidste tropiske gletsjer.

20:50  

Andesbjergenes vilde dyreliv (2:3)
Andesbjergenes vilde dyreliv (2:3) Andesbjergene er verdens længste og yngste bjergkæde. De 7.000 kilometer langs Sydamerikas vestkyst kan prale med en mangfoldighed af natur som udslukte vulkaner, frodige skove, gletsjere, golde ørkner, bjergsøer, solsvedne enge og blændende hvide saltsøer. I det centrale højland har dyr som vikunjaer og en flamingokoloni måtte tilpasse sig et miljø med skoldhede vulkaner, mangel på vand og en ekstrem tynd luft.

DR3

18:30  

American High School (3:6)
American High School (3:6) Hvordan er livet på en high school i South Carolina anno 2016? Gennem et år har et tv-hold fulgt eleverne på Orangeburg-Wilkinson High School i South Carolina, hvor størstedelen af eleverne er afroamerikanere. Vi er med på sidelinjen, når skolens unge tackler de op- og nedture, der hører med til livet som studerende i et område, hvor narkotika, skyderier og teenagegraviditeter er hverdagskost.

19:10  

Divatvillingerne III (1:6)
Divatvillingerne III (1:6) Vita og Wanda er midt i tyverne og elsker mode. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger. Efter at have deltaget i hvert sit realityprogram mødes Vita og Wanda igen.

19:25  

Divatvillingerne III (2:6)
Divatvillingerne III (2:6) Pigerne skændes stadig, men en overraskelse fører dem tættere på hinanden.

19:40  

Plastikdronningen siger farvel (3:4)
Plastikdronningen siger farvel (3:4) Stephanie besøger en plastikkirurg, der konfronterer hende med konsekvenserne af hendes mange år som botoxdronning. Der er sket flere skader i hendes ansigt, og det er ikke sikkert, at hun nogensinde kan rette op på dem igen. Til en gallapremiere bliver Stephanie fuldstændig overset af pressen, der ikke kan genkende hende med det nye naturlige look. Da hendes psykolog endvidere antyder, at hun lider af dårligt selvværd, flyder bægeret over.

20:05  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Skuespilleren Andrew Scott, komikeren og forfatteren Stephen Fry, sangerinden og skuespilleren Paloma Faith og komikeren Lee Mack tager plads i Graham Nortons sofa. Sidst i programmet optræder det britiske rockband Bastille.

DR K

18:35  

Huset på Christianshavn (79)
Huset på Christianshavn (79) "Fru Hammerstedt i knibe". Manuskript: Jens Louis Petersen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Fru Hammerstedt: Karen Berg. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Preben Mahrt, Jørgen Beck og Joen Bille. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 22.okt.1977.

19:10  

Huset på Christianshavn (80)
Huset på Christianshavn (80) "Hvad fatter gør... " Manuskript: Finn Karlsson. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Fru Hammerstedt: Karen Berg. Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Peer Guldbrandsen, Ove Verner Hansen, Søren Steen, Jørgen Weel, Emil Hass Christensen, Pouel Kern, Olaf Nielsen, Benny Hansen og Alf Andersen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 5. nov. 1977.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "Til himlene rækker din miskundhed, Gud".

19:55  

Dagens Sang: Danmark, nu blunder den lyse nat
Dagens Sang: Danmark, nu blunder den lyse nat Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Danmark, nu blunder den lyse nat'. Musik/tekst: Rune Tonsgaard Sørensen/Thøger Larsen

20:00  

Frøken Frimans krig IV (1:3)
Frøken Frimans krig IV (1:3) Forandringens vinde blæser gennem både det svenske samfund og Dagmar Frimans engagerede kvindegruppe. Året er 1908. Arbejderbevægelsen er på fremmarch, og det mærkes hos fødevarekooperativet Svenska Hem såvel som hos konkurrenten Frithiof Johannesson. Gamle venskaber sættes på prøve, og ny kærlighed opstår.

DR Ultra

18:10  

ZombieLars 3 - De fremmede mærkes (1:13)
ZombieLars 3 - De fremmede mærkes (1:13) "Heja Bekkebakken" har vundet valget, og vennegruppen er nervøse for, hvordan det nu bliver at være fremmed. FMAF indtager skolen, og det får konsekvenser for alle. Men hvor er Lars?

18:25  

ZombieLars 3 - Jeg er fremmed (2:13)
ZombieLars 3 - Jeg er fremmed (2:13) Anna lyver for sine forældre for at finde Lars. Tess får streng besked hjemmefra om at holde lav profil, nu hvor alt er lidt mere skræmmende. Et valg Robert har taget, får store konsekvenser, og ikke bare for ham.

18:40  

ZombieLars 3 - Skulle bare forblive død (3:13)
ZombieLars 3 - Skulle bare forblive død (3:13) Tess må hjælpe Rektor Helle med at rydde op i det kaos, der er opstået på skolen. Anna får endelig fat i Lars, men det går ikke helt, som hun havde regnet med.

18:55  

ZombieLars 3 - Undskyld (4:13)
ZombieLars 3 - Undskyld (4:13) Lars indser, at han ikke har været så sød mod Anna og prøver at gøre tingene godt igen. Imens har Anna det svært med den løgn, hun har fortalt sine forældre. Tess må stå skoleret derhjemme, fordi hun ikke klarede at holde sig i skindet.

19:10  

ZombieLars 3 - Gymnastikopvisning (5:13)
ZombieLars 3 - Gymnastikopvisning (5:13) Anna må tage konsekvensen af den løgn, hun har fortalt hjemme, og vennegruppen overvejer at hjælpe hende. Hjemme hos Rektor Helle når konflikten med Karoline nye højder.

19:30  

Sofie Linde Show II (10) - Klassen
Sofie Linde Show II (10) - Klassen I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af de otte hovedroller fra DR ULTRA serien 'Klassen'. De er hoppet ind i Sofies gamle dagbogsfortællinger og hjælper hende med at genopleve sin barndom igen. Og så har Sofie forberedt den helt store reunion. Stjernereporter Bubber har denne gang fundet på et helt nyt tv-format til de gamle mennesker - Nemlig Paradise Camping. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Sangskriveren Dave tror ikke sine egne ører, da han finder tre små jordegern i sit køkken. Alvin, Simon og Theodore kan nemlig ikke alene tale - de kan også synge! Dave hyrer fluks de tre jordegern til at synge hans sange. Det vender op og ned på hans liv. Den usædvanlige sangtrio tager verden med storm, men samtidig opdager Dave hurtigt, at det er sin sag at holde styr på de tre frække pelsdyr. Dave: Jason Lee. Ian: David Cross. Claire: Cameron Richardson. Instruktion: Tim Hill.

DR Ramasjang

18:00  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

18:25  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

18:45  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Kasper og Sofie holder brandøvelse

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Lucky Luke - Slaget (23)
Lucky Luke - Slaget (23) Slaget.

19:45  

Yakari III (12)
Yakari III (12)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:10  

Rejseholdet IV (2:2)
Rejseholdet IV (2:2) . Rockerpræsidenten Jack og hans hjælpere har fået spærret Fischer og Johnny inde og afskåret deres kontakt med resten af holdet - der er lagt op til en likvidering, og på trods af en snarrådig indsats fra Gaby og Ingrid går det galt. Mens IP og La Cour fortsætter arbejdet med drabssagen, er gerningsmanden på vej mod sit næste offer. Hjemme hos Ingrid gør Bibi klar til afskedsreception for Ulf, som i dagens anledning har en overraskelse til Ingrid - det bliver dog Ingrid, som får det sidste ord. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Henning Jensen, Klaus Bondam, Bent Mejding, Henrik Koefoed, Michael Falch, Ghita Nørby, Benedikte Hansen, Lykke Sand Michelsen, Sebastian Vedel Ottensten, Bjarne Henriksen, Levino D. Enoch, Johannes Lilleøre, Marina Bouras, Ulla Henningsen, Peaches Tholstrup, Mads Wille, Niels Borksand, Anders Peter Bro, Peter Khouri, Klaus H. Brøddegaard og Lars Bjarke. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Ole Christian Madsen. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Uegnet for børn.

22:30  

Lewis: Strejferen
Lewis: Strejferen Mens Hathaway er i udlandet, kastes Lewis ud i en gådefuld sag. Det hele starter, da han kontaktes af en bekendt, der er nedtrykt over, at hendes mand, Lewis' kollega Jack, har forladt sin familie. Samtidig står det klart, at et uidentificeret lig er blevet brændt på det lokale krematorium. Men hvis lig? Jacks eller en andens? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Daniel Reed.

DR2

21:40  

Andesbjergenes vilde dyreliv (3:3)
Andesbjergenes vilde dyreliv (3:3) Andesbjergene er verdens længste og yngste bjergkæde. De 7.000 kilometer langs Sydamerikas vestkyst kan prale med en mangfoldighed af natur som udslukte vulkaner, frodige skove, gletsjere, golde ørkner, bjergsøer, solsvedne enge og blændende hvide saltsøer. Syd på forsøger en pumahun at opfostre sine unger i et barskt klima omgivet af gletsjere og mægtige bjergtoppe, mens en darwin bille i en regnskov kæmper om en mage. Og forbløffende nok kan man her finde træer, der har overlevet dinosaurerne, ja nogle er ældre end bjergene selv!

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vores mystiske måne
Vores mystiske måne Månen - Jordens trofaste soldat. En skinnende skive på himlen, der er uhyre kraftfuld og årsag til myter og legender. Ved hjælp af den nyeste teknologi udforskes Månens cyklus, og hvordan den former livet på Jorden. Sløret løftes for Månens mystiske bagside - og for blodmåner, blå måner og supermåner. Er det et ansigt eller en kanin, der er på Månens overflade?

23:55  

Black Book
Black Book Den unge, jødiske sangerinde Rachel overlever at blive bombet ud af sit skjulested i det nazibesatte Holland, men ser hele sin familie dø, da de forsøger at flygte. I september 1944 får hun til opgave af den hollandske modstandsbevægelse at forføre en højtstående officer fra Gestapo. Men det går hurtigt op for hende, at noget er rivende galt. Hvem er egentlig ven, og hvem er fjende? Rachel/Ellis: Carice van Houten. Ludwig Müntze: Sebastian Koch. Hans: Thom Hoffman. Instruktion: Paul Verhoeven.

DR3

21:00  

This Is Where I Leave You
This Is Where I Leave You Fire voksne søskende tager hjem til deres fars begravelse. I syv dage er de tvunget til at bo under samme tag, i selskab med deres lidt for åbenhjertige mor og diverse ægtefæller, kærester og ekskærester. De slæber alle rundt på en hel del følelsesmæssig bagage, og det bliver en uge præget af både kaos og forløsning. Judd Altman: Jason Bateman. Wendy Altman: Tina Fey. Hilary Altman: Jane Fonda. Phillip Altman: Adam Driver. Instruktion: Shawn Levy.

22:35  

Sherlock: De seks Thatcher-buster
Sherlock: De seks Thatcher-buster Scotland Yard beder Sherlock Holmes om hjælp til at opklare en sag. Den excentriske detektiv er nu mest interesseret i en tilsyneladende ligegyldig detalje på gerningsstedet. Hvorfor har nogen smadret en gipsbuste af tidligere premierminister Margaret Thatcher? Er det en gal mands værk? Eller skal der findes en mere dyster forklaring på det gådefulde hærværk? Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman.

DR K

21:00  

Frøken Frimans krig IV (2:3)
Frøken Frimans krig IV (2:3) Dagmar får en ide om, hvordan Svenska Hem kan hjælpe strejkeramte kvinder. Men hun holder planerne skjult for Axel, som heller ikke ved, at Lotte og Ernst Recke er begyndt at se hinanden igen. Emmy er bekymret over Almas rige frier, og det slider på deres venskab. Samtidig sætter en usædvanligt frisk døende onkel ægteparret Johannessons tålmodighed på en prøve.

22:00  

Frøken Frimans krig IV (3:3)
Frøken Frimans krig IV (3:3) Kunderne flygter fra Svenska Hem efter rygterne om difteri i butikken. Samtidig er der strejkebrydere på vej ind i fru Blancks konservesfabrik. Dagmar tvinges til at kæmpe - og hun må også kæmpe med savnet efter Kinna.

23:00  

Kærlighedens historie
Kærlighedens historie Drengen Leo elskede pigen Alma, men så blev de adskilt af krigen. Fra en polsk landsby i 1930'erne til nutidens New York væves kærlighedshistorien mellem Leo og Alma sammen. I New York møder vi en anden Alma, en teenager, der også smittes af kærligheden. Intet synes at binde gamle Leo til den unge Alma - og så alligevel... Leo: Derek Jacobi. Alma Singer: Sophie Nélisse. Alma Mereminski: Gemma Arterton. Instruktion: Radu Mihaileanu.

DR Ultra

21:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Wallander:
Wallander: En ældre fugleiagttager er blevet lokket i en grusom og dødbringende fælde. Kurt Wallander efterforsker det makabre mord, og da endnu en mand forsvinder, begynder den erfarne kommissær at frygte, at der er en seriemorder på spil. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Aisling Walsh.

01:30  

Forvarsel
Forvarsel Alt i Linda og Jim Hansons liv ånder idyl, indtil Linda en morgen får besked om, at Jim er omkommet i en trafikulykke. Det sære er, at da Linda vågner morgenen efter, sidder Jim i køkkenet og spiser morgenmad - ganske uskadt. Det bliver starten på et mareridt, hvor Linda må navigere mellem to virkeligheder. Har hun haft et forvarsel om Jims død - og er det muligt at forhindre ulykken? Linda Hanson: Sandra Bullock. Jim Hanson: Julian McMahon. Megan Hanson: Shyann McClure. Instruktion: Mennan Yapo.

03:05  

Shetland II (2:3)
Shetland II (2:3) Sagen om drabet på pusheren Robbie tager en uventet drejning, da den hovedmistænkte findes skudt. Efterforskningen fører Perez og Tosh til Glasgow, men stærke kræfter gør deres bedste for at forhindre dem i at finde frem til sandheden.

DR2

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Usynligt hjerte
Usynligt hjerte Ekspornoskuespilleren Laura føler sig forfulgt af fortiden og forsøger at stable en ny tilværelse på benene. Hendes ekskæreste Niklas, som har været stofmisbruger, holder en fødselsdagsudflugt for to mænd med Downs syndrom. Hans bror, teenageren Frederik, kæmper samtidig for anerkendelse i det testosteron-dyrkende hooliganmiljø. De tre skæbner griber ind i hinanden hen over et døgn i København. Medvirkende: Victoria Carmen Sonne, Niklas Herskind, Noah Skovgaard Skands, Mark Kesby Jensen. Instruktion: Laurits Flensted-Jensen.

01:35  

BøsseStudier - Kærlighed (7:8)
BøsseStudier - Kærlighed (7:8) Vidste du, at mange bøssepar helst undgår at kysse på gaden? Omkring 1 ud af 10 danske mænd tiltrækkes af andre mænd frem for kvinder, men hvor meget ved du egentlig om bøsser? I en programserie på otte afsnit har DR3 sat sig for at undersøge, om homoseksuelle mænd egentlig er så anderledes end heteroseksuelle. I denne uge skal det handle om kærlighed, og vi skal bl.a. følge Peter og Jacob, som efter 11 års forhold stadig er meget uenige om, hvorvidt de kan tillade sig at kysse på gaden, og vi skal møde Palle, som skjulte sin homoseksualitet for sin kone i mange år, indtil hun afslørede ham.

02:05  

Bryd ud af buret!
Bryd ud af buret! Jena Karam lever som kvinde i en mandeverden. Hun er 20 år gammel og bor i Libanons hovedstad, Beirut, hvor hun forsøger at finde sin plads i et samfund domineret af mænd. Hvordan? Ved at være udøver af en af de mest voldsomme sportsgrene i verden, Mixed Martial Arts (MMA). Jena Karem har haft et vanskeligt liv, som til dels forklarer de valg, hun har foretaget.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:05  

Mine aftener i Paradis
Mine aftener i Paradis I en lille siciliansk landsby deler drengen Toto sin tid mellem kirken, hvor han er kordreng, og den fortryllende biograf Paradiso, hvor han fra operatørrummet oplever magiske historier og alle de forbudte scener, som den lokale præst forlanger fjernet fra filmene. Filmen modtog en Oscar som bedste udenlandske film. Medvirkende: Philippe Noiret, Jacques Perrin, Salvatore Cascio m.fl. Instruktion: Giuseppe Tornatore.

03:05  

The Handmaiden
The Handmaiden I 1930'ernes japanskbesatte Korea lykkes det den unge Sook-Hee at blive ansat som kammerpige for den rige lady Hideko. Planen er at franarre Hideko hendes formue. Men der opstår uventede følelser mellem ladyen og hendes kammerpige - og samtidig viser manden bag komplottet sig at have helt andre planer for Sook-Hee. Instruktion: Chan-wook Park.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, STEVNS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0721230301