Stevns
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 9. december 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 9. december 2023

DR1

06:00  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) Det sønderjyske ægtepar Rosa og Steen er vant til at samarbejde om alting. Men kort og kompas er en helt ny udfordring for dem. Familiefaren Simon har det lange ben foran på vandreturen. Han håber at få sat sit liv i perspektiv. Og for første gang nogensinde vender en gammel kending tilbage til vildmarken for at tage revanche.

07:00  

Alene i vildmarken (2:7)
Alene i vildmarken (2:7) Naturvejlederen Rikke kunne ikke ønske sig at tage i vildmarken med andre end sin far Aslak. Og de er kommet for at vinde. Ingeniøren Ulla er lige fyldt 60 år og tager i vildmarken på soloeventyr. Ulla ser muligheder i alt det, hun finder på sin vej. En voldsom vejrmelding ændrer dog planerne for begge hold, der må evakueres.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ IV (1:7)
Folk og fæ IV (1:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) Det er påske 1940, og uden Tristan har dyrlægepraksissen mere travlt end nogen sinde. James og Helen overvejer at få et barn, men hvad nu hvis James bliver indkaldt? Et tilfældigt møde med en ung dreng giver James mistanke om, at drengens hund bliver mishandlet. James vil sætte hunden først, lige meget hvad følgerne bliver.

DR2

05:35  

Fertilitetslægens store bedrag (2:3) - Lægens afkom
Fertilitetslægens store bedrag (2:3) - Lægens afkom Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Hvem var Dr. Karbaat som person? Og hvordan er det at finde ud af, at han er ens far? Her møder nogle af fertilitetslægens børn hinanden for første gang og deler deres nyfundne genetiske og følelsesmæssige arv. En arv, der bringer både glæde og frygt med sig. Vil de arve nogle af Karbaats ondsindede genetiske træk?

06:20  

Fotografiet som våben
Fotografiet som våben Iransk dokumentar fra 2018. (Stronger Than a Bullet) Saeid Sadeghi er en af Irans mest anerkendte krigsreportere, særlig kendt for sin dokumentation af krigen mellem Iran og Irak fra 1980-88. Han var tilhænger af den iranske revolution, og hans billeder fra slagmarken var med til at underbygge regimets myte om en hellig krig. Sadeghis billeder blev brugt til propaganda, og det han fortryder mest i dag er, alle de unge mænd som lokket af billederne meldte sig som frivillige i håb om at blive martyrer og få en plads i Paradis.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (5)
Ramasjang Mysteriet III (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:34  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

06:45  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (9:24)
Ramajetternes Jul (9:24) Øvst vender tilbage fra navnekontoret med et nyt spor i jagten på computertyven, og endelig er der fangst i Flummers drillenissefælde.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Kagekampen
Kagekampen Animationsfilm fra 2019. Alflingerne har levet i skjul under jorden i mange år, og det passer dem sådan set meget godt. Men for Elfie er det anderledes. Hun kæmper med at bevise sit værd over for de andre og beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladen kan tilbyde. Hvem ved; måske kan hun endda lære et håndværk, der kan gøre de andre alflinger misundelige! Sammen med sine venner, Kipp og Buller, kravler de op til jordens overflade, hvor de møder bageren Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er nemlig i fare for at blive opkøbt af et stort og upersonligt kage-imperium. Heldigvis for Theo har alflingerne ét erklæret formål i livet: At hjælpe andre! De tre små venner sætter sig for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Der er kun et problem: Ingen af dem ved noget som helst om at bage, så der er liiige lidt startvanskeligheder, inden de kan skumme fløden af deres arbejde.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:00  

Folk og fæ IV (2:7)
Folk og fæ IV (2:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) Kaos hersker på dyrlægeklinikken, men Siegfried har en løsning. Samtidig når James og Helen en beslutning, om de skal have et barn - mens en fritte giver klinikken en interessant udfordring.

09:50  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (4)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (4) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Vild og blodig". Det årlige kæledyrskue ender blodigt. Ikke for de udstillede dyr, men for ejendomsmægleren Seb Huntington. Han findes nemlig død i et af teltene, omgivet af undslupne kaniner. Men var morderen ude efter Seb - eller ude på at sabotere dyrskuet? John Barnaby går på jagt efter svaret.

11:30  

Nigellas fristelser (6:6)
Nigellas fristelser (6:6) Britisk madserie fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat) Kærlighed til hjemmelavet mad. Denne gang laver Nigella klassiske retter og tilføjer dem et tvist. Først byder hun på mac 'n' cheese med krabbekød. Introducerer os for søde og salte chokoladecookies, der skal spises direkte fra ovnen. Og serverer hyggelig familiemad i form af grydestegt kylling med citron og orzo-pasta - efterfulgt af risdessertkage.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:15  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

09:35  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød kyllingen Karla og de anarkistiske femlinger Allan. Og selvfølgelig klassikeren Smølferne.

10:15  

Pippis jul
Pippis jul

10:40  

Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave
Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave

10:45  

Kasper og Sofie II (18)
Kasper og Sofie II (18) Kasper og Sofie er på ferie i Budapest. De oplever mange fantastiske og forskellige steder. Snart befinder de sig et sted, de kender godt hjemmefra: på en legeplads. De får en ny ven, selvom de ikke snakker det samme sprog.

11:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:25  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

11:50  

Sebastian på dybt vand: Operation Odder (1:2)
Sebastian på dybt vand: Operation Odder (1:2)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Boost dit julebudget
Boost dit julebudget I år skal vært Sofie Østergaard for første gang holde jul derhjemme sammen med familien, men er der styr på julebudgettet? Sammen med kæresten Sebastian skal Sofie tage stilling til de økonomiske dilemmaer, som følger med julen. Hvad må julegaverne koste? Skal der både være and og flæskesteg juleaften? Undervejs får hun gode råd og inspiration til en jul uden økonomisk stress.

12:45  

Bryllup, begravelse og dåb II (1:2)
Bryllup, begravelse og dåb II (1:2) Svensk dramaserie fra 2020. (Bröllop, begravning & dop) Både Sunny og Meja er højgravide, men netop som de byder to nye medlemmer velkommen til familien, indtræffer der en dramatisk ulykke. En begravelse finder sted i byen, og et overraskende besøg vender op og ned på familiernes liv.

14:15  

Sporløs (5:5)
Sporløs (5:5) Hele sit liv har 33-årige Christian ønsket at søge efter sin biologiske mor, men det har været umuligt, for han har aldrig kendt hendes navn. Men nu er der kommet nye oplysninger frem i sagen, der sender ham og Mette Frisk fra Sporløs på en rejse, der bringer Christian tæt på sine afro-colombianske rødder i en lille by nær Amazonjunglen og Peru.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

13:40  

Grønlandske Boligdrømme (3:4)
Grønlandske Boligdrømme (3:4) Kigutaarnat betyder "blåbær" og er et rækkehusområde i kanten af Nuuks første forstad Nuussuaq med udsigt til hav og fjeld. Her er skole, nærbutik og bland-selv-slik og her kan børnene lege frit på fjeldet mellem husene. Her bor en familie med 2 drenge, Minu og Tristan, og to voksne, Oscar Jørgensen og Maria Motzfeldt. En ægte grønlandsk forstadsfamilie med hang til hurtige både og familiejagt. Sendt første gang 14.12.2017

14:10  

Grønlandske Boligdrømme (4:4)
Grønlandske Boligdrømme (4:4) Langt mod Nord hvor der altid flyder isbjerge, ligger Saqqaq, en bygd hvor de fleste bor i selvbyggede typehuse. Præst og fisker Adolf Jensen har selv bygget sit Iglorput-typehus for 20 år siden med hjælp fra familie og venner. Selvbyggerhuset kunne kaldes "det grønlandske nationalhus". Det er symbolet på den traditionelle, grønlandske familie i bygden. De farverige træhuse er det mest udbredte og romantiske billede på den Grønlandske Bolig. Sendt første gang 14.12.2017

14:40  

Alfabetets oprindelse: Hvordan skriften ændrede verden
Alfabetets oprindelse: Hvordan skriften ændrede verden Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (A to Z: The First Alphabet) Skrivning er en af de mest fundamentale ting, mennesket kan. I dag tager vi det for givet. Men det er måske en af de mægtigste idéer, vi har fået. Ligesom skrivning ændrede menneskehedens historie, ændrede opfindelsen og udviklingen af papir og tryk spredningen af information - og satte gang i en videnskabelig revolution. Hvordan forandrede teknologier som pen, papir og trykpresse vores verden - helt frem til i dag?

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24)

12:25  

Vennerne og det grønne lys (9:20)
Vennerne og det grønne lys (9:20) Den fjernstyrede bil er stadig i Anders' hus. Ida kommer i tanke om, at hendes mor har en ekstranøgle, som de kan bruge. Men hvem af børnene skal tage nøglen uden at spørge?

12:30  

Vennerne og det grønne lys (10:20)
Vennerne og det grønne lys (10:20) Vennerne gør klar til at gå over til den mystiske mand. Anna og Emilie har stadig en mistanke om, at manden er en vampyr, og derfor vil de sørge for beskyttelse: En hvidløgsparfume!

12:40  

Stop!
Stop! Maja møder en fremmed, som fortæller om en velbevaret hemmelighed, som må opklares. Er familiens nye, strenge skærmtid virkelig så retfærdig som mor og far siger den er?

12:40  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

12:45  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)

12:55  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

14:45  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Pokalfodbold: AB - FC Nordsjælland, direkte
Pokalfodbold: AB - FC Nordsjælland, direkte

16:20  

Pokalfodbold: AB - FC Nordsjælland, direkte
Pokalfodbold: AB - FC Nordsjælland, direkte

17:45  

Folk og fæ IV (3:7)
Folk og fæ IV (3:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) James hyrer en dyrlægeelev, og til alles overraskelse fatter Siegfried sympati for den unge mand. Samtidig har mrs. Pumphrey fået et nyt hundemedlem af hustanden, og det skaber problemer.

DR2

15:30  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

16:05  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

17:05  

Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen
Store danskere - Gunnar "Nu" Hansen Under mottoet "Aldrig færdig altid på vej" tryllebandt Gunnar "Nu" Hansen danskerne gennem fem årtier til Radio og TV. Familielivet stod i skyggen af journalistens evige jagt på den gode historie. Hans ukuelige optimisme og store hjerte banede vejen til de bonede gulve, men det var idrætten der stod hans hjerte nærmest. Som hele Danmarks sportsreporter, var hans engagement og talent uforligneligt. Tilrettelæggelse: Hanne Marie Vinkel og Jens Rasmussen. Sendt første gang 16.10.05

17:45  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - En rigtig lortedag
Karlas Fantalastiske Klasse - En rigtig lortedag Othello har nuggets med til hele klassen, og Karla spiser flest. Men pludselig begynder hendes mave at rumle.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (5)
Paw Patrol III (5) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:13  

Dansemix: Til julebal i Nisseland
Dansemix: Til julebal i Nisseland Dansemix er i julehumør! Det er derfor et juletræ, der får æren af at finde på tre julede dansetrin!

17:15  

Sebastians Jul (9:24)
Sebastians Jul (9:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag ser Sebastian nærmere på de ideelle musefangere: Kattene. Han laver et klatrestativ til dem. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:30  

Jagten på regnbuens guld | Hvem har stjålet guldet?
Jagten på regnbuens guld | Hvem har stjålet guldet? Det viser sig, at Hr. Skæg og Mille har Regnbuens guld i rygsækken! Har de virkelig stjålet Regnbuens guld?! De flygter ud af byen, og Hr. Skæg husker pludselig, hvordan de stjal guldet under hypnose. Heino forsøger igen at ringe til Tunesien, men han bliver forstyrret af sin nabo Jonna, der stjæler hans strøm. Hr. Skæg og Motor Mille opdager, at der er gået et stykke af Regnbuens guld og Hr. Skæg husker pludselig, at de under hypnosen tabte guldet, så det gik i to stykker. De har ødelagt Regnbuens guld, og det er deres skyld, at regnbuen er knækket! Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:45  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

17:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (3:5) En tur i den grønlandske tidsmaskine. Nikolaj har nu fået følgeskab af sin kone Nukâka og sammen rejser de til Uummannaq. Det var her Nukâka voksede op og selvom Nikolaj har hørt tonsvis af historier fra den lille og meget smukke grønlandske by, har han aldrig været her. Nu tager Nukâka og hendes lillebror Peter, Nikolaj på en tur gennem barndommens land og levendegør deres traditionelle grønlandske opvækst med slædehunde, snescootere, fiskeri og masser af røverhistorier.

19:40  

Det magiske tivoliteater (9:24)
Det magiske tivoliteater (9:24) Ellen synes, det er trist, at alle børnene på teateret er forældreløse, og vil hjælpe dem. Eller vil hun egentlig det?

20:00  

Tre nødder til Askepot
Tre nødder til Askepot Norsk familiefilm fra 2021. (Tre nøtter til Askepott) Askepot drager ind i snetunge skove og op på det gnistrende norske højfjeld i kampen mod sin onde stedmor. Det bliver en hæsblæsende tur med genial bueskydning og selvfølgelig et slotsbal med vanvittige kjoler og en solid portion magi. Medvirkende: Astrid S, Cengiz Al, Ellen Dorrit Petersen m.fl. Instruktion: Cecilie A. Mosli.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

19:35  

Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person?
Explainer - Hvem er USA's tredje mest magtfulde person? Efter flere ugers kaos i den amerikanske kongres, lykkedes det republikaneren Mike Johnson at skaffe sig en af USA's mest magtfulde poster. Som formand for Repræsentanternes Hus er han nu anden i arvefølgen til præsidentposten, hvis præsidenten bliver sat ud af spil. Men hvorfor er rollen så magtfuld?

19:35  

Hjælp, det er jul (9:24)
Hjælp, det er jul (9:24) Bytte bytte partner. Niels er så deprimeret, at Helle vil gøre alt for at redde julestemningen. Da hun foreslår partnerbytte, vågner Niels bemærkelsesværdigt hurtigt op. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "En rose så jeg skyde".

20:00  

På UFO jagt med Jan og Morten
På UFO jagt med Jan og Morten De amerikanske efterretningstjenester har offentliggjort en rapport, der konkluderer, at jagerpiloter har observeret uidentificerede fysiske objekter. Betyder det, at jorden får besøg fra det ydre rum? Det vil Jan Elhøj og Morten Kirckhoff finde svaret på. På en rejse i USA møder Morten en af de piloter, der har set de meget omtalte objekter, og han møder whistlebloweren Luis Elizondo, som har ledet Pentagons afdeling for sikkerhed i luftrummet over Amerika. Herhjemme møder Jan en række prominente eksperter, der prøver at forklare, hvor de gådefulde objekter kan stamme fra? Endvidere møder han Frederik Dirks Gottlib fra DR-Podcastsuccesen, Flyvende Tallerken.

TVR

18:00  

F for Får IV (2)
F for Får IV (2)

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr har fået hr. Pine til at fange en gul pilegiftfrø til hendes "neonfest". Men frøen er meget giftig, så vores helte bliver nødt til at beskytte Prinsessen samtidig med, de befrier den lille frø.

18:30  

Familien Bigfoot
Familien Bigfoot Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Da Bigfoot opdager at firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, beslutter han sig for at tage af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.

19:58  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:25  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (5)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (5) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Dødelig overtalelse". Klædt i en kjole fra 1800-tallet sniger en ung kvinde sig væk fra en Jane Austen-event. Kort tid efter findes hun myrdet i den nærliggende skov. Det bliver en sag, hvor Barnaby og hans assistent Winter må grave i fortiden for at finde frem til morderen.

22:55  

Wind River
Wind River Amerikansk thriller fra 2017. Jægeren Cory Lambert finder en ung kvinde død i et indianerreservat i Wyomings vildmark. Alt tyder på, at hun er flygtet barfodet gennem det øde snelandskab efter at være blevet brutalt voldtaget. Til at lede efterforskningen sender FBI en nyuddannet agent, Jane Banner. Det bliver en kamp for overlevelse, da hun og Cory sammen forsøger at finde ud af, hvem der stod bag den unge kvindes død. Medvirkende: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal m.fl. Instruktion: Taylor Sheridan.

DR2

21:00  

Signe Molde på udebane: En rugemor er bare en ovn
Signe Molde på udebane: En rugemor er bare en ovn Signe Molde besøger et barnløst dansk par, som er villige til at betale for en rugemor i det krigshærgede Ukraine for at få deres største ønske om deres eget barn opfyldt. Men er det i orden at betale en fremmed kvinde for at føde sit barn - bare fordi man kan?

21:30  

Rytteriets Jul (2:4)
Rytteriets Jul (2:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, marcipan, korsang og strikning. Tulle og Else får en snak om juleønsker, Ole er stadig pakket ind i en gave, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:25  

Hysteria
Hysteria Engelsk komedie fra 2011. I 1880'ernes London har dr. Dalrymple stor succes med at kurere kvinder for hysteri. Hans særlige bækkenbundsmassage får syge kvinder til at stå i kø - og den gode doktor kan slet ikke følge med. Heldigvis får dr. Dalrymple hjælp fra en ung læge, der opfinder et lille snurrende apparat, der hjælper de stakkels kvinder og fylder dem med gode vibrationer. Mortimer Granville: Hugh Dancy. Charlotte: Maggie Gyllenhaal. Dr. Dalrymple: Jonathan Pryce. Instruktion: Tanya Wexler.

TVR
DR1

00:35  

Chelsea Detective II (4:4)
Chelsea Detective II (4:4) Britisk krimiserie fra 2023. Den charmerende unge ejer af et firma, der leverer frugt og grøntsager, findes stukket ihjel. Ofrets familie kan ikke forstå, at nogen kunne finde på at gøre ham ondt. Men Max' efterforskning afslører både romantisk jalousi, familiespændinger og forretningsrivalisering.

02:05  

Top dog II (3:6)
Top dog II (3:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Emily er rystet efter at være blevet beskudt, og Teddy opsøger hende for at tjekke, om hun er okay. Anina har fundet mobilen, som Chamon har gemt. Niko har indset, at mobilen indeholder følsomt bevismateriale, og han går i panik - de må straks gå i skjul.

02:45  

Top dog II (4:6)
Top dog II (4:6) Svensk thrillerserie fra 2023. En person er død, og drabet var en fejltagelse. En fejltagelse, som Devin og hans bande meget vel kan komme til at betale for. Samtidig er Emilys eneste chance for at redde sit nye job at få sat Isak og Teddy bag tremmer. En telefon er måske løsningen på alle hendes problemer.

03:30  

Fader Brown IX (1:10)
Fader Brown IX (1:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Goodfellow er vidne til, at Mallory retter en falsk anklage mod en uskyldig mand. Og så beder Goodfellow Fader Brown om hjælp.

03:30  

Fader Brown VIII (10:10)
Fader Brown VIII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Fader Brown efterforsker to mystiske dødsfald ved et familieejet tårn.

DR2

01:00  

Babylon Berlin IV (1:12)
Babylon Berlin IV (1:12) Tysk dramaserie fra 2022. Berlin, nytårsaftensdag 1930. Charlotte Ritter har planlagt at gå ud at danse med kriminalassistent Gereon Rath, og hun glæder sig. Rath iklæder sig sin SA-uniform, og sammen med 200 andre gør han sig klar til at drage hærgende gennem byen. Samtidig bliver Charlottes søster Toni vidne til et koldblodigt drab på en ung indbrudstyv.

01:45  

Babylon Berlin IV (2:12)
Babylon Berlin IV (2:12) Tysk dramaserie fra 2022. Embedsmanden Friedhelm Oelschläger findes død på en bænk. Rath får til opgave at efterforske sagen. Tonis røde frakke bliver afleveret hos politiet som bevismateriale i sagen om indbruddet i stormagasinet. Charlotte skynder sig at skaffe den af vejen. Hun er chokeret. Havde Toni noget med drengen Bennis død at gøre?

02:35  

Drengen der hackede Pentagon (3:4)
Drengen der hackede Pentagon (3:4) Et simpelt gæt har åbnet dørene til Pentagons systemer, men Thomas finder pludselig en række militære hemmeligheder, som han ikke vil holde hemmeligt. Snart ruller skandalen i pressen, men det samme gør eftersøgningen af den uforsigtige cyber-vovehals.

03:00  

Liverpools narkobosser (2:3) Ecstasy
Liverpools narkobosser (2:3) Ecstasy Prisbelønnet britisk dramadokumentarserie fra 2021. (Liverpool Narcos) Ecstasy kommer til Liverpool i slutningen af 1980'erne, og alt bliver forandret. Efter katastrofen i 1989 på Hillsborough Stadion, hvor 96 Liverpool fans dør, bruger folk stoffet til at fortrænge smerten. Hurtigt opdager en ny type kriminelle, at de kan tjene millioner af pund. Stoffet bliver også et hit til byens raves og på natklubberne, men i kølvandet følger bandekrige over territorie, skyderier og brandbomber.

03:45  

Valhalla-mordene (2:4)
Valhalla-mordene (2:4) Islandsk krimiserie fra 2019. (The Valhalla Murders) En ældre kvinde er fundet myrdet på drengehjemmet Valhalla. Er morderen den samme, som slog de to mænd ihjel? Politiet står stadig uden spor i sagen, men nu sætter Kata og Arnar fokus på det gådefulde drengehjem.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, STEVNS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205003029