Stevns
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 31. august 2019

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: lørdag d. 31. august 2019

DR1

00:35  

Wallander: Den hvide løvinde
Wallander: Den hvide løvinde Kommissær Kurt Wallander deltager i en konference i Cape Town, da han bliver indblandet i en sag om en svensk kvinde, der er meldt savnet. Det bliver begyndelsen på en bevægende rejse, der fører Wallander fra det smukke landlige Sydafrika til de sorte townships, der er præget af desperat fattigdom. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Baseret på Henning Mankells romaner.

02:05  

Tarok
Tarok En familiesaga, der spænder over tre årtier, som tager afsæt i mytologien om den mest kendte hest i Danmark. En travhest, der gjorde det umulige og satte Danmark på verdenskortet gennem sine store sejre. Filmen handler dog først og fremmest om den familie fra Jylland, der stod bag. Mod alle odds sejrede familien fra Skive og gav Danmark håb og mod til at drømme. Medvirkende: Manuskript: Thorvald Lervad. Instruktion: Anne-Grethe Bjarup Riis. Fotograf: Morten Bruus. Scenograf: Peter de Neergaard. Stills: Christian Geisnæs. Musik: Produktion: Regner Grasten Film i samarbejde med bl.a. DR.

04:10  

Mord med miss Fisher (10)
Mord med miss Fisher (10) En ung kvindelig fabriksarbejder dør, og Phryne får hurtigt mistanke om, at der ikke er tale om en ulykke. Men Phryne mødes af en mur af tavshed, så hun sender sin trofaste stuepige Dot undercover for at efterforske det mistænkelige dødsfald.

05:00  

Antikduellen (4:12)
Antikduellen (4:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Anne Mette Jensen, fra Habengut i Silkeborg, eller Bettina Pedersen, der kommer fra Odense, hvor hun har retrobutikken SeChloe, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Odense, Hirtshals og Nykøbing Falster. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

05:30  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:45  

DR Friland: Ud af skuret
DR Friland: Ud af skuret Jørgen Skouboe og Rikke Lauridsen tester smagen af en dræbersnegl, presser de bedste æbler til most, steger kylling i hjemmebygget ovn, dyrker japanske Shiitake svampe på egestammer og laver deres egne fakler. Besvær på en fornøjelig måde. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Rikke Lauridsen Sendt første gang 03.11.04

06:15  

Camilla - i haven (2)
Camilla - i haven (2) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2´sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 22.04.07.

06:45  

Dage i haven (1:8)
Dage i haven (1:8) Seriens entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den helt uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor er klar til en ny sæson i haven, og de vil endnu en gang dele mængder af gode tips med os. I dag skal haven gennemgås efter den lange vinter - og faktisk ser den trist ud. John Taylor udfordrer Pernilla og sætter hende i gang med rigtigt hårdt arbejde. Tareq håber på endelig at få etableret et ordentligt køkken, og mulighederne er gode, for indretningsarkitekten Malin Persson slutter sig til Pernillas team. Malin har dog helt, helt andre planer! Nordvision fra Sverige.

07:45  

Antikkrejlerne XIV (16)
Antikkrejlerne XIV (16) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:30  

Antikkrejlerne XIV (17)
Antikkrejlerne XIV (17) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

01:30  

Det første møde med Amazonas glemte folk
Det første møde med Amazonas glemte folk I juni 2014 kommer en lille gruppe mænd ud fra regnskoven på grænsen mellem Peru og Brasilien. En gruppe antropologer fanger det første møde med Sapanahua-folket på film. Oplev mødet her, som er udfordret af ekstreme sprog- og kulturforskelle.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:30  

Football Fight Club (1:2)
Football Fight Club (1:2) En ny generation af unge britiske fodboldfans er skyld i, at antallet af voldsepisoder i Storbritannien er tredoblet siden 2007. Men hvem er disse unge hooligans? Og hvorfor udøver de vold?

02:25  

Sexmordene på Long Island (6:8)
Sexmordene på Long Island (6:8) Efter en privat efterforskers afsløring af, at der findes langturschauffører, der huserer som seriemordere langs de amerikanske motorveje, begynder Josh og Rachel at undersøge disse mordere på hjul nærmere. De opdager, at politiet stort set har givet op, og en tilståelse fra en tidligere trucker, der sidder inde for mord, sender Josh og Rachel på jagt efter hans medskyldige. Men da et muligt offer for et seriemord dukker op i West Virginia, tager efterforskiningen en overraskende drejning.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:05  

Anthonsen V - Millioner med mere (2:2)
Anthonsen V - Millioner med mere (2:2) Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. Anthonsen er fortsat på sporet af en meget betydningsfuld sag. En pengetransport fra banken er blevet frarøvet to kufferter. Den ene indeholdt ti millioner kroner, den anden.... Sendt første gang 1984

00:50  

Youth
Youth De aldrende venner Fred og Mick ferierer på et elegant hotel ved foden af Alperne. Fred er pensioneret komponist, mens Mick stadig arbejder som filminstruktør. Med nysgerrighed og ømhed observerer de to gamle mænd de excentriske hotelgæster. Mens Mick slider for at færdiggøre manuskriptet til sin sidste film, har Fred ingen intentioner om at genoptage sin karriere - om så den britiske dronning selv bad ham det... 'Youth' modtog hele tre European Film Awards: for bedste film, bedste instruktør og bedste mandlige skuespiller (Michael Caine). Fred: Michael Caine. Mick: Harvey Keitel. Lena: Rachel Weisz. Instruktion: Paolo Sorrentino.

02:50  

aHA!
aHA! Mød Ulrik Wilbek, Camilla Martin , Mette Vibe Utzon og Reimer Bo Christensen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1993. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 8.2.03

03:40  

aHA!
aHA! Mød Carsten Bang, Sebastian Dorset, Søs Fenger og Susanne Bier i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1994. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

05:25  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs
Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Vissing Kirke
Gudstjeneste fra Vissing Kirke Historiefortæller og tidligere radiovært Nis Boesdal er prædikant og sognepræst Marie H Thomsen er liturg i Vissing kirke 10. s.e. Trinitatis. Kirken ligger på en bakke i udkanten af landsbyen Vissing, hvor mange med job i storbyen Aarhus, har slået sig ned. Organist Steen Hansen og violinist Jette Rosendahl medvirker ved salmesang. Denne er dagen, som Herren har gjort(DDS 403), Herrens kirke er på jord(DDS 352), Du, som ud af intet skabte(DDS 330), Kom, Gud Faders Ånd fuldgod(DDS 303).

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (43)
Grizzy og lemmingerne (43)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (44)
Grizzy og lemmingerne (44)

06:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern En helt med guitar

06:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern C-holdet

06:35  

Lucky Luke - Fort Custer (11)
Lucky Luke - Fort Custer (11) Tegnefilm.

07:00  

Dybet (24)
Dybet (24)

07:20  

Dybet (25)
Dybet (25)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:30  

Grizzy og lemmingerne (5)
Grizzy og lemmingerne (5)

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (3)
Pingvinerne fra Madagascar (3) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (33)
Den lille prinsesse (33) Den lille prinsesse elsker at være på skattejagt efter påskeæg, som kongen gemmer rundt omkring i slottets have. Og denne gang har hun oven i købet et skattekort, som kan hjælpe hende med at finde æggene.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (11)
Søpapegøjernes ø II (11) Mossis loppe

05:20  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

05:25  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

06:00  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

06:10  

Rita og Krokodille - På langrend
Rita og Krokodille - På langrend Krokodille kan ikke stå på ski, men Rita skal nok lære ham hvordan. Hun er meget bedre end Krokodille, i hvert fald til at begynde med. Rita kan ikke lide at blive overhalet. Specielt af en nybegynder. I morgen står vi på skøjter, Krokodille. Det har du ikke prøvet før, vel?

06:15  

Vitello - napper en kat (2)
Vitello - napper en kat (2) Vitello og Max og Hasse og William kunne godt tænke sig cirka 10 millioner kroner. Så de beslutter sig for at nappe nogens kattekilling og kræve virkelig mange penge for at aflevere den igen ...

06:30  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:50  

Pingu (26)
Pingu (26)

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29) Vaffels fødselsdagsfest

07:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh er ingen normal ko. Hun synes nemlig, at alle de almindelige ko-gøremål som at stå stille på en mark og tygge drøv, eller gå rundt uden at skulle nogen steder hen, er dødkedelige. I stedet holder hun af at danse ballet og køre på motorcykel. Da hun møder Kragen er hun overmåde lykkelig, for tænk at have en ven at dele alle disse sjove ting med. Men Kragen har sine betænkeligheder ved at være ven med en så besynderlig og ukoagtig ko.

 
DR1

09:15  

Sygeplejerskerne (8)
Sygeplejerskerne (8) Sveriges indenrigsminister indlægges på sygehuset med et knivsår i maven. Han hævder, at det er selvforvoldt, men Carina får mistanke om, at ministeren skjuler noget. Julia har en forfærdelig dag, og pludselig begynder tanken om at flytte til Schweiz at virke mere tiltalende.

09:55  

Taggart: Dobbeltspil
Taggart: Dobbeltspil Liget af en kvinde bliver fundet i en skov. Taggart og Jardine bliver tilkaldt. Alt tyder på selvmord. Men ville en kvinde have sin kalender fyldt den dag, hun havde besluttet at tage sit eget liv? En kvinde, der tilsyneladende glædede sig til at flytte på landet sammen med sin mand og datter. Taggart er skeptisk. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Peter Barber-Fleming.

11:15  

Serengeti (4:6)
Serengeti (4:6) Serengeti - et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang står hyænehunden Jasari overfor en brutal kamp mod en rivaliserende flok. Vil krigen mellem dem tvinge Jasari og hans flok ud af deres territorium?

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:30  

Monsen på vildspor (3:5)
Monsen på vildspor (3:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er ekstra svær, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, befinder han sig i en skov, og det er noget ukendt terræn for ham. Uden kompas og med et kort, hvor der mangler væsentlige oplysninger, giver han sig i kast med opgaven. I dette område er der ... bjørne! Nordvision fra Norge.

10:30  

Monsen på vildspor (4:5)
Monsen på vildspor (4:5) Norske Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger, han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden fem dage - ellers bliver du hentet ud. Dagens opgave er svær, for da Monsen tager bindet væk fra øjnene ser han, at han befinder sig på et højt, højt fjeld, og det er omgivelser, han ellers meget sjældent begiver sig ud i. Udsigten er både kolossal smuk og noget skræmmende, og faktum er, at han ikke aner, hvor han er. Nordvision fra Norge.

11:30  

I rovdyrenes spor (1:4): Ulven
I rovdyrenes spor (1:4): Ulven For hundrede år siden var de store rovdyr næsten udryddet i Sverige. Men nu er de tilbage. Anders Lundin følger i rovdyrenes spor. Både for at få mere viden om dyrene og for at få øget forståelse for de mennesker, der bor tæt på dyrene - på godt og ondt. En ung ulv udstyres med en gps-sender. Den skal overvåges som del af et projekt, der skal mindske konflikten mellem ulve og jægere. Anders møder også en pensioneret politimand, der fortæller om, hvor svært det er at pågribe krybskytter.

DR3
DR K

09:30  

Bryggeren (1:12)
Bryggeren (1:12) 1834-1835. Mens den gamle brygger, Chresten Jacobsen, bliver båret ind i bryggergården med endnu et slagtilfælde, når den 15-årige Laura København med dagvognen fra Thisted. Hun skal i huset hos familien Jacobsen, og det bliver svært for hende at falde til, selv om hun ihærdigt prøver at komme ind på livet af sin fætter Jacob. Men Jacob har kun øje for sin ølbrygning, og den pige han er forelsket i - indtil han bliver indhentet af virkelighedens alvor. Medvirkende: Chresten Jacobsen: Jens Okking. Caroline Jacobsen: Bodil Kjer. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Endvidere: Birgit Conradi, Ulver Skuli Abildgaard, Karen-Lise Mynster, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Pernille Højmark, Julie Carlsen, Lars Kaalund og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Films A/S for DR TV.

10:25  

Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen
Gensyn med Anne Marie Helger og Peter Larsen Anne Marie Helger og Peter Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedpersoner.

11:40  

Gensyn med Osvald Helmuth
Gensyn med Osvald Helmuth Osvald Helmuth hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Drengen der ville gøre det umulige
Drengen der ville gøre det umulige I en hule i fjeldet føder en isbjørn en unge, som dør umiddelbart efter fødslen. I en hytte et stykke borte føder en kvinde en sund og livskraftig dreng. Isbjørnehunnen sørger så meget over tabet af sin unge, at hun lægger sig ud på isen for at dø. Isbjørnehannen stjæler derfor kvindens barn og bringer ham ud på isen til sin mage. Drengen vokser op hos isbjørnehunnen og lærer alt det, en isbjørn skal kunne. Kvinden sørger dybt over tabet af sit barn, og manden sværger, at han vil bringe drengen tilbage og dræbe isbjørnen - og så begynder jagten!

11:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Hvem er favorit?

11:30  

Mission: Eftersidning I (5)
Mission: Eftersidning I (5) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

11:50  

Mission: Eftersidning I (6)
Mission: Eftersidning I (6) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie II (8)
Kasper og Sofie II (8) Sofie vågner en morgen og opdager, at Basse er ved at grave blomsterbedene op. Morfar bliver ked af det, da han opdager, at hans blomster er blevet ødelagte. Sofie og Kasper vil hjælpe morfar med at plante nogle nye. Morfar lærer dem alt om havearbejde. Basse går i vejen for dem, graver flere blomsterbede op, og jord, græs og blomster flyver i alle retninger. Endelig forstår de hvorfor Basse graver - hun leder efter et ben, hun engang har gravet ned i haven.

09:15  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

09:30  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:40  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Det er Findus' fødselsdag, og han glæder sig til pandekagekagen, men den store tyr er lige ved at ødelægge det hele. Tegnefilm

09:55  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Tilbage til Tikopia Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

10:25  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Far, mor og bjørn - Mad (5:8)
Far, mor og bjørn - Mad (5:8) Signe og Anders er langt fra tilfredse med Brunos spisevaner. Kan den bjørn overhovedet spise andet end pomfritter? Måske hjælper det, at Nikolaj Kirk kommer på besøg? Han kan lave lækker mad og måske give Bruno lyst til at smage noget nyt. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Nikolaj Kirk. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

DR1

12:15  

Unge Morse IV (3:4)
Unge Morse IV (3:4) Forbryderen Bakewell har sagt ja til at vidne mod en berygtet bande, men først skal han indlægges til behandling på sygehuset. Morse får til opgave at beskytte ham - og snart drages den unge betjent ind i en mystisk sag. Blandt sygehusets patienter cirkulerer der rygter om, at det er den sikre død at blive placeret i seng 10. Er der noget om snakken? Og hvad er i så fald forklaringen? Lægesjusk - eller mord? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

13:45  

Manipulator (1:6)
Manipulator (1:6) Digital Manipulation Manipulator II er programmet, der gør os klogere på hvordan, vi mennesker manipulerer med hinanden og hvordan vi bliver manipuleret med ude i verden. Livstilsekspert Anne Glad henter viden fra en række eksperter, mens mentalist Jan Hellesøe visualiserer programmets tema i sine manipulationseksperimenter. I dette program skal Anne Glad besøge en mobilfri skole og tale med en læge for at forstå, hvad telefonerne betyder for vores hverdag. Jan Hellesøe vil bevise, at apps påvirker vores hjerner og derfor har han designet sin egen, som han skal prøve af på tre testpersoner

14:15  

King Ralph
King Ralph En bizar ulykke udsletter den samlede britiske kongefamilie, og hofchefen Sir Cedric må grave dybt i slægtsbøgerne for at finde frem til den nærmeste tronarving. Han hedder Ralph og viser sig hurtigt at være enhver hofchefs værste mareridt. Ralph er nemlig en højrøstet, ærke-amerikansk rock'n'roll-klaverbokser med udsøgt dårlig smag og en særlig evne til at få selv de stiveste overlæber til at bævre. Ralph: John Goodman. Sir Cedric: Peter O'Toole. Lord Percival: John Hurt. Instruktion: David S. Ward.

DR2

12:45  

Alternativ behandling - Smertefri uden piller
Alternativ behandling - Smertefri uden piller Smertefri uden piller Lasse går professor Asbjørn Mohr Drewes og overlæge Jannik Helweg-Larsen direkte på klingen når han undersøger om alternativ behandling kan hjælpe, måske ligefrem helbrede nogle af de 200.000 danskere som lever med kroniske smerter og er opgivet af læger og hospitaler og henvist til et eskalerende forbrug af smertestillende medicin. I det første program udfordrer vi med to alternative behandlingsformer, akupunktur og hypnose, der i mindre alvorlige sammenhænge og på forsøgsbasis, har sneget sig ind på enkelte hospitaler. Men kan hypnose og akupunktur bruges mod alvorlige kroniske smerter på patienter der eller skulle medicineres resten af livet ?

13:25  

Dokumania: Verdens største mordmysterie - eller mest idiotis
Dokumania: Verdens største mordmysterie - eller mest idiotis Dansk prisvindende dokumentarfilm fra 2019 Hvem dræbte Dag Hammarskjöld? Mads Brügger og efterforskeren Göran Björkdahl rejser til Afrika for at løse mysteriet. Er der tale om verdens største mordsag eller mest idiotiske konspirationsteori? Men det de finder overgår deres vildeste fantasi.

DR3

12:00  

Elementernes herrer - luft
Elementernes herrer - luft Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. Her møder vi eksperter i luft, der forsøger at udnytte hver en luftning på planeten for at genopfinde den måde vi rejser og producerer elektricitet og transportmidler.

12:50  

Elementernes herrer - ild
Elementernes herrer - ild Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. Ild skaber lys og varme. Solen er en 15 millioner varm ildkugle, men forskerne har to alvorlige problemer med at udnytte dens potentiale: uregelmæssigheden og den kraftige varme.

13:40  

Elementernes herrer - jord
Elementernes herrer - jord Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. I jord indgår alle organiske materialer både på overfladen og i undergrunden, og forskerne forsøger at udnytte og forvandle de forskellige lag fra jordlaget på overfladen til planetens kerne.

14:35  

Elementernes herrer - vand
Elementernes herrer - vand Presset på jordens ressourcer, opgøret med fossile brændsler og den globale opvarmning, betyder, at vi er nødt til at ændre adfærd. Men løsningen på vores energiproblemer kan vise sig at ligge i de fire elementer: luft, ild, vand og jord. Vand dækker 70 procent af jordens overflade og besidder fænomenale kræfter både i bevægelse og under pres.

DR K

12:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12) Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982.

13:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

14:35  

aHA!
aHA! Mød Keld Heick, Peter Belli, Dorthe Kollo og Daimi i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1968. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 16.11.02

DR Ultra

12:15  

Adventure Time 7 - Kortkrigen
Adventure Time 7 - Kortkrigen

12:35  

Galaksekrigerne - Morgenstund har guld i mund (1)
Galaksekrigerne - Morgenstund har guld i mund (1)

13:05  

Quarx (16)
Quarx (16)

13:20  

Quarx (17)
Quarx (17)

13:30  

Quarx (18)
Quarx (18)

13:40  

Quarx (19)
Quarx (19)

13:50  

Quarx (20)
Quarx (20)

14:00  

Ulykke med vandmelon | PEK - Pranksters Elite Klub! (6)
Ulykke med vandmelon | PEK - Pranksters Elite Klub! (6) Tåregas i vandmelonen Casper drømmer om flere følgere på sin Youtube-kanal. Men Nicolai mener ikke, at livet skal leves gennem en skærm - "lev det her og nu," siger han. Heldigvis overtaler PEK Casper til lave sin challenge - han skal jo bare gøre det LIVE! Og med lidt hjemmelavet tåregas i vandmelonen får Casper en vildere challenge, mens PEK får en fed prankvideo.

14:15  

På date med et svin | PEK - Pranksters Elite Klub (7)
På date med et svin | PEK - Pranksters Elite Klub (7) På date med et svin Nicolai opfører sig svinsk - men alligevel er klassen vilde med ham. Og nu også Stephanie! Mads vil vise hende Nicolais grimme side, så PEK arrangerer en falsk date i det mørke omklædningsrum. Stephanie skal lokkes med på daten, og her skal hun ikke forvente et kys af Nicolai, men i stedet have en snavetur af en grissetryne.

14:25  

Nicolai snyder os | PEK - Pranksters Elite Klub (8)
Nicolai snyder os | PEK - Pranksters Elite Klub (8) Nicolai snyder os Grisepranken gik perfekt - men Stephanie var bestemt ikke lykkeligt forelsket, da hun skred fra daten. Nu er hun både sur og ked af det, så Mads og Jonathan bliver i tvivl om hele deres plan. Er PEK's prankcompilation i virkeligheden blevet til en mobbevideo, og hvorfor snuser Nicolai pludselig så meget rundt efter drengene?

14:35  

PEK ejer festen | PEK - Pranksters Elite Klub! (9)
PEK ejer festen | PEK - Pranksters Elite Klub! (9) PEK ejer festen Det er festtid, men Mads og Jonathan føler sig ikke i et festligt humør. Nicolai har godt nok inviteret dem til sin fest, men PEK's drøm om at crashe festen med deres prankcompilation er droppet. De har gjort det rigtige, slettet videoen, og må indse, at Nicolai har vundet hele klassen. Men savner klassen i virkeligheden Pranksters Elite Klub?

14:50  

En vanvittig afslutning | PEK - Pranksters Elite Klub! (10)
En vanvittig afslutning | PEK - Pranksters Elite Klub! (10) En vanvittig afslutning Alt virker forandret: PEK er på scenen, og Nicolai er på toilettet. Det hele ser lyst ud, og nu er det endda tid til fødselsdagskage. Men hvorfor er Nicolai pludselig så sød? Og hvad er det for en gave, han påstår, at Mads og Jonathan har bedt ham dele med alle i klassen? PEK kommer i problemer, som de aldrig havde forestillet sig.

DR Ramasjang

12:00  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

12:15  

TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5)
TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5) Dagens vilde nyhed kommer fra Sydpolen, hvor pingvinen Randi vil prøve at blive den første flyvende pingvin. Svindlerkaninen Claude har været på spil igen, så nu er både reporteren Stefan og politihunden King på sagen. Spørgsmålet er om de finder Claude eller om det lykkes ham at stikke af igen? Der er også tid til en historie om den nyeste fiske-mode, et klip fra konkurrencen Dans Med Vildt og selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:25  

Min oldefars historier - Elgen
Min oldefars historier - Elgen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:35  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

12:45  

Op og Hop II (7)
Op og Hop II (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skæg metal gymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

13:25  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

13:45  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

14:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

DR1

15:50  

101 dalmatinere i levende live
101 dalmatinere i levende live Kort efter Roger og Anita er flyttet sammen, får deres to dalmatinere, Pongo og Perle, hvalpe. Lykken forstyrres dog af Anitas chef, Cruella De Vil, som drømmer om en stor dalmatinerpels. Roger og Anita lægger ikke frivilligt hvalpe til Cruellas planer, men hendes to skumle hjælpere mener nok, de kan skaffe og holde styr på en flok hundehvalpe. Cruella De Vil: Glenn Close. Roger: Jeff Daniels. Anita: Joely Richardson. Instruktion: Stephen Herek.

17:30  

Alle mod 1 (3:10)
Alle mod 1 (3:10) Der er lagt op til forrygende underholdning for hele familien, når 'Alle mod 1' vender tilbage på DR1 fra fredag 16. august. Hver fredag skal deltagerne i studiet i en sjov og uforudsigelig quiz forsøge at slå seerne i kampen om at vinde op til 100.000 kroner. I hvert program kæmper en ukendt dansker mod resten af Danmark, som kan spille med via DRs 'Alle mod 1'-app. Vinder Danmark, trækker vi lod mellem alle seere, der har spillet med i løbet af aftenen - og én heldig dansker bliver aftenens vinder. Mads Steffensen er vært, og uden for studiet står Joakim Ingversen klar til at styre og i nogle tilfælde også udføre programmets vilde og uforudsigelige spil.

DR2

15:25  

Temalørdag: Storbyernes vilde dyr (1:3)
Temalørdag: Storbyernes vilde dyr (1:3) Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra oddere i Singapore, kæmpe flagermus i Adelaide og til pytonslanger, der bor på gaderne i Bangkok.

16:15  

Temalørdag: Storbyernes vilde dyr (2:3)
Temalørdag: Storbyernes vilde dyr (2:3) Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra pingviner, der søger ly i Cape Town, for at sikre sig mod rovdyr. Flodheste i Sydafrika, der spiser husejernes græsplæner og til den nordamerikanske sortbjørn, som i ly af natten jager efter mad i byerne.

17:05  

Temalørdag: Storbyernes vilde dyr (3:3)
Temalørdag: Storbyernes vilde dyr (3:3) Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra Sri Lankas elefanter, der må slås mod mennesket for plads og ressourcer. Kapucineraber i Costa Rica, hvis aggressive adfærd vokser, fordi turister fodrer dem. Til den brune rotte, der trives så godt i byerne, at den kun findes der.

DR3

15:25  

Jeg vil ikke have børn
Jeg vil ikke have børn Det er ikke alle kvinder, der drømmer om at blive mor. Komiker Joanne McNally er 80% sikker på, at hun ikke vil have børn. Men når hun giver udtryk for denne indstilling, føler mange sig provokeret og sætter spørgsmålstegn ved hendes kvindelighed. Nu undersøger hun, hvorfor kvinder, der aktivt fravælger børn, dømmes så hårdt af samfundet. Og om man kun kan være en 'rigtig' kvinde, hvis man vil være mor!

16:10  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6) Stephen Hawking var en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på hvordan universet opstod.

16:55  

Indenfor - Genernes forbandelse
Indenfor - Genernes forbandelse Vil du lade dig genteste for en arvelig sygdom? Lige siden Karoline var 18 år, har hun vidst, at hun en dag måske vil ende i en kørestol. Nu er spørgsmålet om hun skal lade sig genteste for at få svar? Eller om det er bedre ikke at vide noget?

17:55  

Casper mod Skagerrak
Casper mod Skagerrak I 'Casper mod Skagerrak' følger vi Casper Steinfaths forberedelser og mentale udvikling i forsøget på at blive den første i verden til at padle fra Danmark til Norge. En rejse der viser sig at handle om mere end at komme fra A til B.

DR K

15:15  

aHA!
aHA! Mød Mek Pek, Jesper Skibby, Annette Heick og Anne Herdorf i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1989. Nyt lørdagsprogram med Jarl Friis-Mikkelsen.

15:55  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

16:40  

En by i provinsen (10:17)
En by i provinsen (10:17) Dansk krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

17:25  

En by i provinsen (11:17)
En by i provinsen (11:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

DR Ultra

15:00  

Zip & Zap og Glaskuglebanden
Zip & Zap og Glaskuglebanden Brødrene Zip og Zap er nogle værre ballademagere. Derfor bliver de sendt til Håbs skole, der lover at gøre drenge til mænd - blandt andet ved at nægte dem nogen former for sjov og leg. Zip og Zap har dog ikke i sinde at rette sig efter skolens regler. Sammen med en gruppe ligesindede danner de en bande, der driver gæk med skolens strenge ledelse. Men så snubler de over et vaskeægte mysterium; skolens grundlægger, Hr. Håb, har tilsyneladende gemt en skat et sted på skolens område og for at finde den, må man være i besiddelse af netop den legelyst, som skolen prøver at pille ud af børnene. Et forrygende eventyr om sammenhold og om at tænke selvstændigt i stedet for bare at rette sig ind efter meningsløse regler.

16:30  

Gumball 5 (6)
Gumball 5 (6)

16:50  

Grizzy og lemmingerne (22)
Grizzy og lemmingerne (22)

17:00  

Grizzy og lemmingerne (23)
Grizzy og lemmingerne (23)

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:20  

Klassen - Er Hector kommet på landsholdet?
Klassen - Er Hector kommet på landsholdet?

17:30  

Klassen - Forelsket i bedste vens crush
Klassen - Forelsket i bedste vens crush

17:40  

Klassen - Aksels pinlige mor
Klassen - Aksels pinlige mor

17:50  

Ultras like-eksperiment: Anderledes krop
Ultras like-eksperiment: Anderledes krop

DR Ramasjang

15:00  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

15:10  

Didrik Drage (47)
Didrik Drage (47)

15:20  

Rasmus Klump (5)
Rasmus Klump (5) Så skal der bare festes!

15:35  

Ridderprinsessen Nella (2)
Ridderprinsessen Nella (2)

15:55  

Dora udforskeren (24)
Dora udforskeren (24)

16:20  

Paw Patrol IV (1)
Paw Patrol IV (1)

16:45  

Pyjamasheltene (46)
Pyjamasheltene (46)

17:00  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamsehospitalet undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

17:15  

Paphoved (3:8)
Paphoved (3:8) En god løgn Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være venner, hvis han er god til sport?

17:25  

Elsa (3)
Elsa (3) Lørdagsslik.

17:30  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

17:45  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Jagten - The Hunt (3:7)
Jagten - The Hunt (3:7) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. En tredjedel af klodens landmasse er dækket af skov, og her lever halvdelen af alle arter på jorden. Her følger vi så forskellige dyr som tigre, de mægtige harpyørne, chimpanser og hærmyrer i deres søgen efter egnede byttedyr. Det kan være rasende svært at finde noget spiseligt i den tætte skov, men belønningen for denne livets store gemmeleg er stor.

20:00  

Victoria III (4:8)
Victoria III (4:8) Victoria og Albert er på kant, og deres forhold bliver ikke bedre, da Albert tager til Cambridge for at stille op som rektor for universitetet. I London udbryder der kolera. Den excentriske unge læge dr. Snow forsøger at finde ud af, hvordan sygdommen opstår. På et hospital møder Victoria en sygeplejerske ved navn Florence Nightingale, der fortæller hende, at smitten ikke kan være luftbåren.

20:45  

Smukfest - jubilæumskoncert (2:2)
Smukfest - jubilæumskoncert (2:2)

DR2

18:00  

Din yndlingsmad: Dressingfabrikken
Din yndlingsmad: Dressingfabrikken Gregg Wallace besøger en af de største dressing- og saucefabrikker i verden. Her følger han produktionen af mayonnaise - fra æggene lander i fabrikken og til den ender på glas - klar til at spise. Hvorfor og hvornår blev Briterne forelsket i mayonnaise? Og hvor mange millioner kilo indtager de om året?

19:00  

Din yndlingsmad: Læskedrik-fabrikken
Din yndlingsmad: Læskedrik-fabrikken Gregg Wallace besøger Ribenafabrikken i Gloucestershire, hvor 90% af Storbritanniens solbær ender og omdannes til tre milliarder flasker Ribena-saft om ugen. Her følger han solbærrene - fra gården, hvor de plukkes til de ender som saft. Er der virkelige så meget C-vitamin i Ribena, som vi tror?

20:00  

Temalørdag: Fri os fra forældre
Temalørdag: Fri os fra forældre Pia Kjærsgaard kom ikke til sin mors begravelse. Bille August var lettet da hans far døde og forfatteren Leonora Christina Skovs mor mente det var bedre, hun var blevet narkoluder end lesbisk. Så hvis du er en af de 23% af danskerne der har brudt med dine forældre eller overvejer det, så er du ikke alene. I Temalørdagen - fri os for forældre hører vi de kendte danskere fortælle, hvorfor de brød med forældrene og vi følger radioværten Sara Bovin som overvejer at tage kontakt til sin far, selvom han har svigtet hende igennem hele barndommen.

DR3

18:50  

Amie og Fanna på strippertur (3:3)
Amie og Fanna på strippertur (3:3) Amerikansk populærkultur er tæt sammenflettet med strip. Og særligt indenfor hiphop-genren er det ofte strippere, der danser i musikvideoerne. Men hvem er disse piger? Hvordan er deres liv? Og hvad mener, tænker og føler de? Amie og Fanna møder denne gang Gizelle Marie, der kæmper for bedre arbejdsvilkår for strippere. Hun fremhæver at særligt hudfarve er et stort problem i stripklubberne, hvor de lyse piger har flere fordele end de mørke.

19:20  

Jada - lillebitte kæmpestor (1:4)
Jada - lillebitte kæmpestor (1:4) Der er hype om sangerinden Jada. Hun viser sit hår under armene, elsker sin krop, har en vanvittig vokal og talent til at blive kæmpe stor. Men 25-årige Emilie fra Bisserup er også i følelsernes vold. Hun drømmer om at blive popstjerne, men har også brug for at mærke efter i sin krop, om hun tager de rigtige valg. Og er der plads til at være naturlig, autentisk og ægte, når det pludselig går stærkt? DR3 har fulgt Jada i det første turbulente år af hendes karriere.

19:50  

Koden til kærlighed
Koden til kærlighed

20:20  

Når vejr går viralt - forkert sted på forkert tidspunkt
Når vejr går viralt - forkert sted på forkert tidspunkt Britisk dokumentar fra 2015. (Weather Gone Viral) Hvis man ikke kan få nok af at opleve farlige situationer og naturkatastrofer fremkaldt af vind og vejr, så har man her muligheden for at genopleve nogle af de største øjeblikke fanget på kamera. At være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt gælder fx manden, der frier til kæreste på en strand netop som en kæmpebølge skyller ind over dem, og en far og en datter, der sidder hjemme, mens en tornado styrer lige imod dem.

DR K

18:15  

Huset på Christianshavn (9)
Huset på Christianshavn (9) "Man danner et vagtværn" Da alarmerende avisoverskrifter skræmmer beboerne i huset på Christianshavn, tager Olsen initiativet til oprettelsen af et internt vagtværn. Manuskript: Benny Andersen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. I øvrigt medvirker: Louis Miehe-Renard og Gotha Andersen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1970

18:40  

Huset på Christianshavn (10)
Huset på Christianshavn (10) En historie om hvordan dyrehandler Clausen er ved at få et nervøst sammenbrud. Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. I øvrigt medvirker: Holger Perfort, Poul Bundgaard og Mime Fønss. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1970.

19:05  

Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften
Huset på Christianshavn (11) - En men'skelig aften Olsens drøm om "en stille men'skelig jul uden ballade og nerver og med fem slags småkager" er lige ved ikke at gå i opfyldelse. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Gunnar Strømvad. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 23. december 1970.

19:25  

Huset på Christianshavn (12) - Nytår
Huset på Christianshavn (12) - Nytår Flyttemand Olsens gæstebud er, af forskellige årsager, ved at blive spoleret. Alt ender dog, som det var tænkt - med nytårstorsk og champagne. Manuskript: Knud Poulsen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Jørgen Skov. Medvirkende: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. William: Jes Holtsø. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Bjørn Spiro. Produceret af Nordisk Films Kompagni for DR-TV. Sendt første gang 31.12.1970

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Du som går ud fra den levende Gud".

19:55  

Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs
Dagens Sang: Nu blomstrer marken skær med græs - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Forelsket i New York
Forelsket i New York Gretta og Dave deler seng og sange. Men da Dave får en kontrakt med et stort pladeselskab, forlader han Gretta. Alene og med et knust hjerte beslutter Gretta at optræde med sine egne sange. Her møder hun den afdankede musikproducer Dan, der fortrylles af hendes talent og uspolerethed - og sammen beslutter de at indspille et album, som måske kan bringe lykken tilbage. Medvirkende: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine m.fl. Instruktion: John Carney.

DR Ultra

18:05  

Livredderne - Mod og styrke (5)
Livredderne - Mod og styrke (5) Som livredder skal man være modig. I dagens program må deltagerne derfor bevise at de har det der skal til, for at blive Danmarks bedste livreddere. Det bliver et hæsblæsende program. Joakim har arrangeret et modeshow og efterfølgende går det løs på Sandvig Strand, hvor deltagerne skal bjærge og derefter genoplive en nødstedt person.

18:25  

KreaKampen - formning
KreaKampen - formning Nu skal der kæmpes i at være bedst til at forme og modellere i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative kan vinde KreaKampen og tage den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

19:00  

Designtalenterne - Et showpiece til Lisa og Xenia
Designtalenterne - Et showpiece til Lisa og Xenia Det er finaledag for designtalenterne Molly, Isabella og Camilla. Imod forventning er der også i dag gæstedommere - Lisa og Xenia fra MGP 2019. Dagens opgave er at lave det vildeste showpiece ud af tre gakkede materialer. Og det har naturligvis afgørende betydning for, hvem der vinder det store trofæ.

19:15  

Designtalenterne - Pyjamasparty med Maria og Bea
Designtalenterne - Pyjamasparty med Maria og Bea Det er første dag på systuen for designtalenterne Molly, Sara og Maria. Og de får en stor og glædelig overraskelse, da de opdager, at dagens gæstedommere er Maria og Bea fra X Factor. De to seje rappere skal beslutte, hvilken designer, der laver det fedeste outfit til et pyjamasparty, et outfit der desværre kræver, at designerne skal lemlæste en bamse hver.

19:30  

Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo
Sofie Linde Show II (15) - Kurt Thybo I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af en af Danmarks helt store legender, boksekommentatoren Kurt Thybo. Sofies ultimativt ældste og meget livserfarne gæst deler ud af alle sine scoretricks og forsøger at lære Sofie kommenteringens kunst i en aldrig før set Mopse-kamp. Og ikke mindst så har stjernereporteren Bubber og hans assistent Jacob været til en lidt anderledes udklædningsfest. Så sæt dig til rette i sofaen og nyd din fredag aften i selskab med Sofie Linde Show.

20:00  

Månens vogter
Månens vogter Faunen Mune bliver ved et tilfælde udpeget til at være Månens Vogter - til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig titlen. Med en ny, uerfaren vogter af månen ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Hele planeten er nu fare!

DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:25  

Lille Roy (20)
Lille Roy (20) For mange Royer

18:40  

Kanonkongen Freja (4:8)
Kanonkongen Freja (4:8) Asger har fødselsdag, men der er ingen fest. For Asgers mor vil ikke have at Asger får slik og sukker. Og når der ikke er søde sager til en fødselsdagsfest, er der ingen der gider komme. Heldigvis har Freja en ide. De kan bare holde fødselsdagfest hjemme hos hende. Der må man nemlig gerne spise slik. De to venner beslutter at holde en udklædnings-fødselsdagsfest og inviterer hele kvarterets unger. Det bliver en fantastisk fest indtil Freja kommer til at sige noget til Asger, der ikke er helt rigtigt. Og pludselig vakler venskabet mellem de to. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Lucky Luke - Indiansk roulette (1)
Lucky Luke - Indiansk roulette (1) Tegnefilm.

19:45  

Yakari IV (17)
Yakari IV (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:50  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

23:20  

Lewis: Uhyrer
Lewis: Uhyrer Et lig fiskes op af en brønd. Der venter Lewis en svær opgave med at identificere afdøde og fange hans morder, og snart lander der endda endnu en drabssag på den erfarne politimands bord. Og det er tilmed ikke de eneste udfordringer, Lewis står overfor. Han og Hathaway har nemlig fået en ny chef, der har lidt for travlt med at blande sig i deres arbejde.

DR2

21:00  

Temalørdag: Mor er den værste i verden
Temalørdag: Mor er den værste i verden Dansk reportage fra 2013 Vi piller mor ned fra piedestalen og sætter fokus på de komplicerede forhold til vores mødre - og hvordan det præger vores kærlighedsliv som voksne. Nikolaj har det svært med parforhold fordi han havde et alt for tæt forhold til sin mor som barn og Morten Sabroe, der har følt sig svigtet af sin mor, har selv svigtet kvinder. Vi møder også unge Kristine, der sultede sig for at straffe sin mor, da hendes mor ville skilles, Rosita der har brudt med sin mor for selv at blive en bedre mor og Ghita Nørby, der måtte gå i psykoanalyse i mange år for at blive løsrevet fra sin dominerende mor. Men Camilla Lindemann er den modige mor der har turdet rydde op i mor-datter-forholdet. Tilrettelæggelse: Anni Pape Sendt første gang 10.08.2013

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

Seraphim Falls
Seraphim Falls Det vestlige USA, 1868. Borgerkrigen er slut, men oberst Morsman Carver er ude på en sidste mission. Han vil dræbe den tidligere Nordstatskaptajn Gideon, koste hvad det koste vil. Optændt af had indleder Carver en nådesløs forfølgelse, der bringer jæger og bytte langt væk fra civilisationen i både fysisk og overført betydning. Carver: Liam Neeson. Gideon: Pierce Brosnan. Hayes: Michael Wincott. Instruktion: David Von Ancken.

22:45  

Swiss Army Man
Swiss Army Man Hank er strandet på en øde ø. Desperat af kedsomhed er han i færd med at hænge sig, da han pludselig får øje på en krop, som lige er skyllet i land. Det lykkes ikke Hank at få liv i kroppen, men på mærkværdig vis bliver de to venner, og snart begiver Hank sig ud på en surrealistisk odyssé med sin nye kammesjuk ved sin side. Hank: Paul Dano. Manny: Daniel Radcliffe. Sarah: Mary Elizabeth Winstead. Instruktion: Daniel Kwan og Daniel Scheinert.

DR K

21:40  

Elizabeth: The Golden Age
Elizabeth: The Golden Age Året er 1585, og Elizabeth I har regeret over England i næsten tre årtier. De personlige omkostninger ved magten er store, hvilket dronningen atter må sande, da hun forelsker sig i eventyreren sir Walter Raleigh. Samtidig trues hun på både de ydre og de indre linjer. Den spanske konge sender sin armada mod England, mens Elizabeths katolske kusine Maria Stuart lægger planer om at myrde hende. Elizabeth I: Cate Blanchett. Sir Francis Walsingham: Geoffrey Rush. Sir Walter Raleigh: Clive Owen. Maria Stuart: Samantha Morton. Instruktion: Shekhar Kapur.

23:25  

Mustang
Mustang I en tyrkisk by bor fem forældreløse søstre sammen med to ældre slægtninge. På vej hjem fra skole pjatter pigerne med nogle drenge. Uskyldig sjov, men andre synes, det er upassende. Rygtet spredes i den lille by. Søstrenes frihed bliver indskrænket, og deres hjem forvandles til et fængsel. Men oprøret ulmer, for de fem frihedselskende søstre vil ikke lade sig styre af gamle, konservative normer. Lale: Günes Sensoy. Nur: Doga Zeynep Doguslu. Selma: Tugba Sunguroglu. Instruktion: Deniz Gamze Ergüven.

DR Ultra

21:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Tilbage til rødderne

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Wallander: En lektion i kærlighed
Wallander: En lektion i kærlighed Liget af en kvinde findes halvt begravet i et mosehul. Da Wallander undersøger kvindens hus, bliver det klart, at hendes teenagedatter er forsvundet. Efterforskningen fører Wallander til en rockerbandes tilholdssted. Stemningen bliver mere og mere anspændt, og Wallander føler, at han bliver forfulgt. Men er det af rockerne eller af noget mere uhåndgribeligt? Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Baseret på Henning Mankells romaner.

02:20  

Kommissær George Gently (2)
Kommissær George Gently (2) Nordøstengland 1964. Da en mand findes skudt og brændt nær en af flyvevåbnets baser, bliver det en sag for kommissær George Gently. Snart blander politikommissær Empton fra politiets efterretningstjeneste sig i efterforskningen. Det gør Gently mistænksom. Han er sikker på, at Empton har en skjult dagsorden. Men hvilken? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. China: Tony Rohr. Instruktion: Ciarán Donnelly.

03:50  

Mord med miss Fisher (11)
Mord med miss Fisher (11) Et omrejsende cirkus kommer til byen. Morskaben får en brat ende, da en af de optrædende findes myrdet. Phryne forsøger at opklare mordet, og samtidig får hun nyheder om manden, der blev anklaget for at myrde hendes søster.

DR2

00:30  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross (efterår 2019)
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross (efterår 2019) Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling

01:00  

10 skud - drabet på en teenager
10 skud - drabet på en teenager En novemberdag i 2012 kørte to biler ind på en tankstation i Florida. I den ene bil sad fire sorte teenagedrenge. I den anden en midaldrende, hvid mand, der bad de unge om at skrue ned for musikken. Skænderiet udartede, og Michael Dunn greb sit håndvåben og sendte ti skud ind i bilen med de ubevæbnede unge. Tre skud ramte den 17-årige Jordan Davis, der døde på stedet. Dunn flygtede, men blev arresteret næste dag og hævdede, at han havde skudt i selvforsvar. Instruktøren Marc Silver optrævler her, hvad der skete der i de fatale treethalvt minut, og afslører, hvordan skjulte racefordomme alt for nemt kan føre til en tragedie.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Eden
Eden Da et amerikansk fodboldholds fly styrter ned ud for en øde Stillehavsø, kæmper de overlevende med meget få ressourcer, næsten ingen mad og ingen redning i syne. Holdånden fordamper lige så hurtigt, som forsyningerne svinder ind. Elena: Jessica Lowndes. Arnie: Diego Boneta. Dafoe: James Remar. Instruktion: Shyam Madiraju.

01:45  

Jade - derfor valgte jeg porno
Jade - derfor valgte jeg porno 22-årige Jade er pornoskuespiller i England og har valgt at gøre porno til sin levevej. Men hvorfor vælger en uddannet ung kvinde at gå ind i pornobranchen? Hvilke farer, er der forbundet med jobbet? Og hvad skal der til for at få succes? En journalist har fået lov til at følge Jade i to måneder for at blive klogere på, hvorfor hun finder branchen så attraktiv. Og det har resulteret i et intimt portræt af Jade og hendes gerninger og udfordringer i pornobranchen.

02:30  

Gennemsnitlig Død - Carpe Diem
Gennemsnitlig Død - Carpe Diem Hvad ville vi gøre, hvis vi kun havde én dag tilbage at leve i? Hvad er danskerne allermest bange for at fortryde på dødslejet, og hvor mange procent af befolkningen har en bucketliste over ting, som de skal nå at gøre, inden de dør? I Gennemsnitlig Død kigger vi på, hvordan vi helt statistisk går rundt og dør i Danmark, og hvilke tanker vi gør os om vores egen og andres død.

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:00  

Jeg, Daniel Blake
Jeg, Daniel Blake Den 59-årige Daniel har arbejdet som snedker i Newcastle hele sit liv, men er blevet arbejdsløs på grund af sygdom. Nu har han for første gang brug for hjælp af staten. Han møder den enlige mor Katie, der for at slippe ud af hjemløshed har takket ja til en lejlighed i en by, hun ikke kender. Sammen oplever de et koldt, ufleksibelt velfærdsbureaukrati, men deres venskab varmer. Filmen vandt Guldpalmen ved Cannesfestivalen 2016. Daniel: Dave Johns. Katie: Hayley Squires. Instruktion: Ken Loach.

02:35  

Train to Busan
Train to Busan Kaos og forvirring hersker på eksprestoget fra Seoul til Busan. En zombieepidemi er brudt ud i Sydkorea, og på toget starter en smittet passager en dødbringende kædereaktion. Mens toget ræser mod Busan, kaster frådende zombier sig over de andre passagerer, der må kæmpe med næb og kløer for at holde sig i live. Medvirkende: Yoo Gong, Yu-mi Jung, Dong-seok Ma, m.fl. Instruktion: Sang-ho Yeon.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, STEVNS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0826072139