Stevns
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 3. oktober 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 3. oktober 2023

DR1

06:25  

Drømmehaver (8)
Drømmehaver (8) Drømmehaver besøger inspirerende og fascinerende haver. I Claus Dalbys have skal vi se de flotte tilplantede sommerkrukker. Landskabsarkitekten tager os med til en enestående historisk have, der er tegnet af Arne Jacobsen. Vi besøger en familie, hvor det vigtigste i haven er buske og træer med flotte blade. Og i Holland blev landskabsarkitekt Signe Moos nødt til at tage gummistøvler på, for at se nærmere på en moderne vandhave, og endelig skal vi se den finurlige have med både havesanger og levende lys. Sendt første gang 05.09.10

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Dansk fodbold til salg (3:3)
Dansk fodbold til salg (3:3) Endspiel i Pandrup. Pludselig er Klaus-Dieter Müller væk fra Jammerbugt FC, og nu begynder DR at grave i hans fortid. Nye oplysninger efterlader spillere og ledere i Jammerbugt FC med en fornemmelse af, at de er blevet snydt. Brøndby-tilhængere begynder i en slags afmagt at støtte klubbens amatørhold i serie 2. Den tidligere hovedaktionær, Jan Bech, siger, at han forstår tilhængernes følelser for klubben, men spørger: Hvor skal pengene til dansk fodbold komme fra? Fra Klaus-Dieter Müller er der tavshed længe, men så siger han ja til et interview.

08:50  

Kunstig intelligens: Drømmeverden eller Dommedag?
Kunstig intelligens: Drømmeverden eller Dommedag? Bliver kunstig intelligens løsningen på alle vores problemer, eller risikerer vi menneskets undergang? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til alle nuancerne går vi tæt på de mest ekstreme resultater og konsekvenser af kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - slukker brandmanden
Hunden Ib - slukker brandmanden

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (5)
Ramasjang Mysteriet IV (5) Er det Fru Pudderkvast, Danse Staffan eller en helt tredje der har været på spil? Der er i hvert fald ballade i Ramasjang! Jacinta og Rasmus har nemlig fået stjålet deres vandpistoler! Heldigvis får Kristian hjælp af minidetektiven Brage, men mon de kan finde den rigtige skurk?

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (25)
Sarah og And (25)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (20)
Hey Duggee (20)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (22)
Vidundervovsen Vaffel (22)

08:25  

Mission Valhalla (12)
Mission Valhalla (12) Brokks blæsebælg er borte! Bælgen, der blæser til ilden i dværgene Sindre og Brokks smedje. Det er ikke så godt, for Sindre og Brokk laver nogle af de bedste og vigtigste våben, guderne overhovedet har at forsvare sig med. De våben får de brug for, når de onde jætter en dag går til angreb, og ragnarok står for døren. Tordenguden Thor drager sammen med den modige, jordiske helt Emil ud for at skaffe blæsebælgen tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:20  

Kontant: Mommy Makeover Mareridt
Kontant: Mommy Makeover Mareridt Hvert år tager mange danskere til udlandet for at få lavet en kosmetisk operation. Men det er langt fra altid, at en Mommy Makeover, Daddy Do Over eller Tummy Tuck forløber helt som planlagt. Danske læger oplever i stigende grad at skulle bruge kostbar tid på at rette op på skaderne hos de ulykkelige opererede. www.dr.dk/kontant

10:00  

Arkitektens sommerhus (6:6)
Arkitektens sommerhus (6:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Aslak Haanshuus er vokset på Røros, og områdets rå bebyggelse inspirerer ham, når han skal designe nye huse. Han kombinerer gamle byggetekniker med moderne arkitektur - og resultatet bliver helt unikt. Vi besøger Aslak Haanshuus i hans nyerhvervede sommerhus - et gammelt træhus, der kræver omfattende renovering.

10:30  

Folketingets åbningsdag og -tale
Folketingets åbningsdag og -tale Traditionen tro åbner Folketinget den første tirsdag i oktober. Det er en dag med masser af traditioner, hvor blandt andet kongehuset overværer statsministerens åbningstale. Talen er hemmelig, men den kan handle om nogle af de forslag, som regeringen vil komme med i det kommende folketingsår. Vi følger det hele og giver dig analyser og masser af politiske interviews. Det hele styres af Maria Yde og politisk analytiker Jens Ringberg.

11:59  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Kamæleon Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget smukke og mystiske kamæleon. På sin jagt støder han på et kæmpestort tusindben med en helt særlig overlevelsesteknik. Han finder også en lille skildpadde og smager på naturens egen snack i form af en levende termit.

09:25  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:36  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

10:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

10:55  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:20  

Skæg med bogstaver - Å
Skæg med bogstaver - Å Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.

11:45  

Vilde venner II (6)
Vilde venner II (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. De skal lave vintermad til fuglene, og hjortene i Dyrehaven skal også fodres. Og så skal de forsøge at redde en helt speciel and, som har søgt tilflugt på en tennisbane.

DR1

13:45  

Hammerslag 2015 (2)
Hammerslag 2015 (2) I aften starter Hammerslag i Horsens i Østjylland. Det første hus, mæglerne skal gætte en pris på, er et gammelt byhus fra 1897 i Den Engelske Gade. Vi bliver i Horsens, hvor der skal gættes pris på en lejlighed med udsigt over Bygholm Sø. Aftenens sidste hus kræver en færgetur til øen Samsø. Her skal vi se på en gammel gård med landlig idyl. Vært: Christian Degn

14:30  

Kender du typen? 2016 (9)
Kender du typen? 2016 (9) Hvilken kendt dansker bor i kollektiv i Gentofte, foretrækker øl på glasflaske og spiser fisk tre gange om ugen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:42  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.

12:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:15  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

13:30  

Sofus II (1)
Sofus II (1) Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

13:49  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

13:55  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

14:35  

Kika og Bob (2)
Kika og Bob (2) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Mord med dr. Blake V (8:8)
Mord med dr. Blake V (8:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En politimands død falder sammen med at en gammel fjende dukker op. Fortiden haler ind på Blake, som må forene den med sin nutid.

16:15  

Fader Brown (1)
Fader Brown (1) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Et talent, han får god brug for, da den usympatiske Norman Bohum findes myrdet. Smedens hustru tilstår mordet, men er det virkelig hende, der er morderen?

17:05  

Jordemoderen VI (9)
Jordemoderen VI (9) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:25  

Hvorfor er Ludwig ikke konge? (3:4)
Hvorfor er Ludwig ikke konge? (3:4) Hvis man har blåt blod i årerne, så falder der apanage af. Sådan har det været i århundreder. Derfor skulle man også tro, at det ville gælde for Ludwig af Rosenborg og hans slægt, når nu de går i lige linje fra Kong Christian X. Men historien blev en anden, finder Ludwig ud af. Folket fik nok af, at nogle blev født med særlige privilegier, men hvad gør en Arveprins så, når han finder ud af, at politikerne prøver at løbe fra deres aftaler?

17:55  

Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3)
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve (3) For 122 år siden sidder Anna i Aarhus og skriver brevet, der kan afgøre hendes skæbne. Siden hendes elskede Emil døde, har hun kæmpet for børnenes overlevelse. Sidste udvej er at sende farens juvelskrin til Christian 10. i håb om hjælp retur. Nu tager Camilla af Rosenborg til Aarhus - for hvordan er det gået med familien og det dyrebare skrin? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Ballondans
Karlas Fantalastiske Klasse - Ballondans Flemming bliver glad, da klassen skal lege ballondans. Det er de nemlig rigtig gode til i hans familie. Men Karla vil selv vinde og holder ham udenfor.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne stopper super-rysteren + Vovserne redder et flyvende stuehus.

16:50  

Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort
Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

16:55  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:18  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

17:25  

Trex
Trex Simon opdager, at Trex lugter af abe og at hans badekar er for lille. Så Simon og Trex begiver sig ud for at lede efter et sted, hvor Trex kan bada. Desværre er den sure nabo Knarvorn von Sur der allerede og dytter med sin fine bil.

17:30  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

17:51  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (11:12)
Antikduellen (11:12) Antikduellanterne Heine Bartsch og Helle Vilsbæk handler i Rudkøbing. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Heine Bartsch, som har handlet med antikviteter i 40 år og til dagligt forpagter Gelskov Gods på Fyn, og Helle Vilsbæk, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Rudkøbing.

18:00  

TVA: Højdepunkter fra Folketingets åbning
TVA: Højdepunkter fra Folketingets åbning Folketinget åbnede i dag, og en ny politisk sæson er i gang. Vi giver dig højdepunkterne fra denne store politiske dag og er klar med reaktioner og analyser på statsministerens åbningstale.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste tøjdesigner (6:6)
Danmarks næste tøjdesigner (6:6) Det er en stor dag for vores fire sidste designere, når de skal præsentere deres minikollektion for Magasin, Mads Nørgaard, Boozt og Rasmus Storm, nogle af landets største og mest anerkendte tøjforhandlere. Hvem lander en altafgørende aftale med en af de fire toneangivende butikker og får sit første gennembrud i tøjbranchen? Designerne har på bare ti dage skabt tre outfit og et butiksvindue, der skal få køberne til at kæmpe om at få fingrene i netop deres design. Første skridt mod målet er at få catwalken til at sidde lige i skabet, så køberne fra første øjekast bliver imponerede.

DR2

18:25  

Kongelige hemmeligheder (2:4) - Dronning Elizabeth
Kongelige hemmeligheder (2:4) - Dronning Elizabeth Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royals Declassified) I hele dronning Elizabeths regeringstid, har hun en gang om ugen haft private møder med landets premierminister. Møder, hvis indhold sjældent bliver offentligt kendt. Her ser vi nærmere på fire af hendes mest komplekse forhold, nemlig til Churchill, Wilson, Thatcher og Blair. Hvordan har dronningen håndteret disse forskellige personligheder og magtbalancen mellem dem? Og hvilke splittelser har der været?

19:10  

Forunderlige fyrtårne II (2:3) The Smalls
Forunderlige fyrtårne II (2:3) The Smalls Britisk dokumentarserie fra 2022. (Secret Life of the Lighthouse) Det Irske Hav, 1801. To mænd er på vagt i et fyrtårn 32 km fra Pembrokeshires kyst, da den ene omkommer i en storm. Den anden er bange for at blive anklaget for mord. I stedet for en traditionel begravelse til søs, beholder han liget, indtil han bliver afløst. Men der går fire måneder, og i mellemtiden er han blevet sindssyg. I dag ligger Smalls-fyrtårnet på samme sted. Men hvad er dets gådefulde historie?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia har en fest med at lave sjov på "Drilledagen". Men da vinden vender og hun bliver til grin, lærer hun, at det, der er sjov for nogen, ikke nødvendigvis er sjovt for andre.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (4)
Svampebob Firkant VIII (4)

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Under en af deres sædvanlige prank-krige, får Dracula og Edith ved et uheld byttet kroppe.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:25  

Mød Statsministeren
Mød Statsministeren Statsministeren og regeringen har haft magten i knap et år. Hvordan går det og hvad er de vigtigste opgaver i den kommende sæson? I anledning af Folketingets åbning inviterer Kåre Quist Mette Frederiksen i studiet.

21:55  

Maria Wern: Vind eller forsvind
Maria Wern: Vind eller forsvind Svensk krimi fra 2023. (Maria Wern: Vinna eller försvinna) Et fodboldhold rykker op i en højere division. Men et af holdets unge talenter kommer ikke til at nyde godt af oprykningen. Den unge mand findes nemlig myrdet, og nu er det op til Maria Wern at opklare sagen. Hun blotlægger en usund klubkultur, hvor alt handler om at vinde for enhver pris.

23:25  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) I sæsonens første afsnit bliver deltagerne sejlet ud til deres habitat. Kim falder i det kolde vand under forsøget med at bygge en bro til at fiske fra. 21-årige Emma synes at tiden går langsomt og Miguel savner sin datter og vil tage hjem allerede på dag 2.

DR2

21:33  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

21:45  

Explainer - Kæmpe hagl
Explainer - Kæmpe hagl Kæmpe hagl væltede ned i flere lande i Europa i sommer, og et hagl med en bredde på 19 cm faldt ned i Italien og satte en ny europæisk rekord. Det efterlod et spor af ødelagte bygninger, biler og campingvogne, men skal vi vænne os til, at store hagl også er en del af sommervejret i fremtiden?

21:55  

TVA: Efter Mød Statsministeren
TVA: Efter Mød Statsministeren Et nyt politisk år er gået i gang - og statsministeren har givet sine svar på, hvad de vigtigste opgaver for SVM-regeringen er i det kommende år. Vi får reaktioner og analyser på interviewet i Mød Statsministeren.

22:15  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:55  

Debatten: Partilederdebat - direkte fra Folketingets åbning
Debatten: Partilederdebat - direkte fra Folketingets åbning Folketingsåret er skudt i gang, og traditionen tro samler vært Clement Kjersgaard partiledere og ministre til debat i Landstingssalen - direkte fra Folketingets åbning. Hvad vil SVM-regeringen, og hvordan forholder oppositionerne sig? Vært: Clement Kjersgaard.

TVR
DR1

00:25  

Mord med dr. Blake V (3:8)
Mord med dr. Blake V (3:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En fransk kok bliver fundet myrdet og gemt i en fryser i en restaurant. Mistanken retter sig mod politimanden Bill Hobart. Kan Blake rense hans navn eller er Hobart skyldig i det brutale mord?

01:20  

Taggart: Kompensation
Taggart: Kompensation Skotsk krimiserie fra 2003. (Taggart: Compensation) Taggartholdet må en tur på landet, da en bonde omkommer i sit hjem under en påsat brand. En mund- og klovsyge-epidemi har ødelagt livsgrundlaget for mange af de lokale, og det lille samfund er præget af mistro og stridigheder mellem bønderne og beboerne i en ny bebyggelse i udkanten af landsbyen. Men er det nok til at begå mord? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Alan Macmillan.

02:35  

Antikkrejlerne XXIV (24:25)
Antikkrejlerne XXIV (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:20  

Arkitektens sommerhus (5:6)
Arkitektens sommerhus (5:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Snorre Stinessen designer sommerhuse, der ligger i den smukke nordnorske natur omkring hans hjemby, Tromsø. Hans fritidshuse ligner skaller, der åbner sig i landskabet med store glasfacader, skrå vægge og gulve, der giver en fornemmelse af at flyde over havets overflade. Vi besøger ham i hans eget fritidshus - en sæterhytte som er det stik modsatte af de sommerhuse, han tegner til andre.

03:50  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) John Taylor og Malin Persson ser frem mod næste sæson og laver en mægtig løgbeplantning i indergården. Der bliver også skovtur og et endegyldigt farvel til den gamle have på Torstens gård. Pernilla Månsson Colt laver en skovtursbuket, og Tareq Taylor byder på både søde og salte lækkerier. Og så er det endelig blevet tid til at give den nye have et passende navn.

DR2

00:10  

De danske jøder (1:3)
De danske jøder (1:3) Flugten. Hadet mod jøderne voksede gennem 30erne. Den nazistiske propaganda spredte sig fra Tyskland til Danmark. Men jødernes flugt til Sverige under besættelsen blev lyset i mørket. Da stod danskere fra alle samfundslag sammen om at hjælpe. Alligevel var det som om hadet mod jøderne stadig lurede under overfladen selv efter krigen. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 11.02.07.

00:25  

Hvad siger din stil? - Der var ingen tykke i 60'erne
Hvad siger din stil? - Der var ingen tykke i 60'erne Bastian Emil Goldschmidt er inspireret af den klassiske og stilfulde 60'er stil. Klassisk og autoritært med jakkesæt og slips. Men en ungdomsbevægelse gjorde noget ved samfundet og moden i 60'erne. Noget som havde stor betydning for de kommende årtier og for os i dag. Og hvad synes Brian Holm egentlig om hættetrøjer?

00:55  

Iran i hjertet (3:4)
Iran i hjertet (3:4) Karo har travlt med at gøre sin kollektion færdig, mens der dukker klip op af forgiftede skolepiger i Iran. Frihedskampen i Iran har paralleller til Melodis forældre, der flygtede efter revolutionen i 1979. Hvad kæmpede forældregenerationen imod? Hvad drømte de om? Og hvorfor blev drømmene knust?

01:20  

VISION - Anne Stampe
VISION - Anne Stampe Anne brænder for at skabe bedre muligheder for kvinder i dansk erhvervsliv. Og hun vil modbevise illusionen om, at man skal ofre alt for at få succes. Anne Stampe Olesen er succesfuld forretningskvinde, 'Løve' i Løvens Hule og co-founder af Nordic Female Founders (NFF). NFF arbejder for at hjælpe og motivere kvinder til at blive iværksættere, investorer og forretningsfolk. For Anne er det enormt vigtigt, at der bliver rettet op på kønsfordelingen i erhvervslivet. Og mindst lige så vigtigt er det at prioritere både familie og fritid for at gøre op med myten om, at en 'ægte' iværksætter arbejder døgnet rundt. Og det efterlever Anne både i sit eget liv og som mentor for iværksættere.

01:50  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (3:7)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie (3:7) Amerikansk dokumentarserie 2018. (Eli Roth's History of Horror) Hvor langt kan man gå? Kan du klare det? Slashergenren bliver mere sofistikeret i 90'erne - fra den overnaturlige barnemorder Freddy Kreuger til Candyman og den skræmmende Hannibal Lector. I 2000'erne opfinder man et nyt begreb: torturporno, som en afspejling af frygten efter 9/11.

02:35  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (3:8) Venner
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (3:8) Venner Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) Jerry, Elaine, Kramer og George. Rachel, Monica, Ross og Chandler. Vi kender måske karaktererne fra 'Venner' og 'Seinfeld' lige så godt, som vi kender vore egne venner. 1990'erne var deres årti, men serier som 'The Odd Couple' og 'Golden Girls' lagde grunden i 70'erne og 80'erne. Mens 00'ernes 'Curb Your Enthusiasm' og 'How I Met Your Mother' genspejler et amerikansk samfund, der er blevet mere inkluderende end det var før i tiden.

03:15  

Therese - pigen, der forsvandt (3:5) - Tilståelsen
Therese - pigen, der forsvandt (3:5) - Tilståelsen Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Otte år efter Thereses forsvinden påstår den svenske seriemorder Thomas Quick, at det er ham, som har dræbt hende. Quick dømmes for otte mord, deriblant det på Therese. Men er han bare ude på at narre alle?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, STEVNS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1002071258